Skorstensgaard take-away mekaniker

Vi holder fortsat åbent på alle Skorstensgaard-værkstederne - men vi tager naturligvis situationen yderst alvorligt. Derfor har vi taget en række procedurer i brug, så det fortsat er trygt at aflevere og hente sin bil hos os.

Hos Skorstensgaard holder vi et skarpt øje med udviklingen omkring Covid-19 og Corona-virussen i Danmark - og der må ikke herske tvivl om, at vi tager situationen meget alvorligt. Vi holder fortsat åbent i samtlige Skorstensgaard-værksteder - men der er indført en række forholdsregler, så det fortsat er trygt og sikkert både at aflevere og hente bilen hos os.

Her kan du se en grafik over, hvordan vi håndterer den alvorlige situation på vores værksteder (teksten fortsætter under grafikken):

Skorstensgaard sætter fokus på Coronasmittefaren

En af de markante ændringer er, at vi kommer til at holde afstand til vores kunder. Der er lavet afmærkninger i afdelingerne, som kunderne skal holde sig indenfor. Det skal sikre, at vi kan fortsætte betjeningen uden at have fysisk kontakt med kunderne.

 

Alle mekanikerne bruger handsker

Hvad angår selve bilerne, så har vi hos Skorstensgaard for længst iværksat en proces, hvor samtlige kundenøgler, rat, gearstang og håndbremse samt øvrige relevante knapper og områder bliver aftørret med sprit - både før og efter reparation.
Samtlige mekanikere er instrueret i at bruge gummihandsker, hvilket sikrer, at der ikke er fysisk kontakt med den konkrete bil. Når bilen indleveres til værkstedet, så kan nøglen afleveres i det særlige nøgle-indkast, som er behørigt afmærket i nærheden af indgangsdøren - lige uden for hver afdeling.

 

Der er ingen fysisk kontakt

Når bilen skal hentes efter endt service eller reparation, kan det ske ved at kunden bruger ekstranøglen. I den situation har vi så lagt en oprindelige nøgle inde i bilen.

Her kan du se en grafik over, hvordan vi sørger for at undgå fysisk kontakt mellem kunder og personale på vores værksteder (teksten fortsætter under grafikken):

Skorstensgaard kontaktfri kundehåndtering

Alternativt kan bilnøgle og faktura hentes på disken i indskrivningen, uden at der er fysisk kontakt mellem kunde og personale. Vi opfordrer til, at afregning sker via MobilePay, idet vi ad den vej sikrer os, at der holdes afstand mellem parterne. Skulle du have spørgsmål, så klik ind på vores særlige Corona-site hos Skorstensgaard.