31. oktober 2022

Auto Awards nominering

I år kan du stemme på Skorstensgaard til Auto Awards 2022! Juryen i Auto Awards Danmark har nemlig nomineret værkstedskæden Skorstensgaard som kandidat til titlen Årets Værkstedskæde 2022. Og det slutter ikke her – Skorstensgaard er foruden titlen som Årets Værkstedskæde desuden nomineret til Årets Bæredygtighedspris, der hædrer tiltag inden for miljø og bæredygtighed i autobranchen.

Skorstensgaards stærke koncept og bæredygtighedstiltag er blevet anerkendt i autobranchen med hele to nomineringer som henholdsvis Årets Værkstedskæde og Årets Bæredygtighedspris. Det ovenikøbet i et år, hvor der er usædvanlig stor deltagelse i bil- og autobranchens prisuddeling Auto Awards. Med hele 260 indstillinger til de 24 kategorier, som aktørerne i autobranchen har kunnet stille op til, er feltet rekordstort og noget af et nåleøje at komme igennem.

I år er der en usædvanligt stor deltagelse i bil- og autobranchens prisuddeling Auto Awards. Der har været et rekordantal indstillinger på i alt 260 til de 24 kategorier, som aktørerne i autobranchen har kunnet stille op til, og i denne omgang har juryen udvalgt Skorstensgaard til at kappes om hele to kategorier sammen med andre, succesfulde autoværksteder – nemlig kategorierne Årets Værkstedskæde og Årets Bæredygtighedspris.

Det er ikke første gang, Skorstensgaard bliver nomineret i Auto Awards. Faktisk har vi været nomineret hvert år lige siden 2016, hvor Auto Awards-priserne skulle finde deres første vindere nogensinde. Og vi har modtaget Auto Awards-priser i både 2016, 2017 og 2018. Vi er rigtig stolte af, at vi også i 2022 er med i opløbet til ikke én men hele to priser.

 

Skorstensgaard nomineret til Årets Autoværksted

Her hos Skorstensgaard-koncernen har vi stort fokus på kvalitet og innovation, og disse to værdier udgør netop også nogle af de væsentligste kriterier, som Auto Awards opstiller for, at man som autoværksted med flere afdelinger kan blive nomineret til Årets Værkstedskæde-prisen. Det er formentlig den pris, alle værkstedskæder i autobranchen krydser fingre for at vinde hjem, og forudsætter, at man som autoværksted ”er succesfuld og driftig, har et godt forretningskoncept, højt serviceniveau og et professionelt, universalt look over for omverdenen”. Derudover er differentiering og innovation også blandt vigtige kriterier, hvis man som værkstedskæde gerne vil tages i betragtning til kategorien.

Hos Skorstensgaard har vi et ekstraordinært fokus på at tilbyde de danske bilejere høj kvalitet på service og reparationer til en konkurrencedygtig pris, hvilket netop udgør kernen i vores forretningsstrategi. Vi laver blandt andet prismatch på udspecificerede prisoverslag på reparationer fra tyske værksteder, og tilbyder derudover også priskonceptet Op til 40% PrisPres, hvor vi, alt efter om vores kundes bil er yngre eller ældre end 2 år, laver et nedslag på enten 40% eller 20% på det tilbud, du som bilejer har fået fra et mærkeværksted. Hos Skorstensgaard kæmper vi nemlig for at give dig en lavere værkstedsregning end den, du får på et mærkeværksted. Dertil dokumenterer vi med Syn for sagen-konceptet, at de reparationer, vi har foretaget på din bil, er reelle, hvilket skaber tillid mellem vores mekanikere og dig som bilejer.

Derudover tilbyder vi som den eneste, frie værkstedskæde i Danmark kvalitetsservice som på mærkeværkstederne. Det kan vi sige med rank ryg og ro i sindet, for det blev afgjort af Landsretten i maj 2022, efter at vores koncept blev prøvet i retten, hvor Skorstensgaard-koncernen vandt over De Danske Bilimportører. Med denne nominering – og en eventuel kåring – vil vi både kunne understrege, at vores priskoncept er helt legitimt, samt at kvaliteten på vores værksteder er på niveau med mærkeværkstederne. Det bider koncerndirektør og grundlægger Martin Skorstensgaard også mærke i.

- Jeg er utrolig stolt over, at Skorstensgaard er nomineret i hele to kategorier. Det betyder især rigtig meget for os at blive nomineret til Årets Værkstedskæde, da det understreger, at vi er med i eliten i Danmark og er oppe imod stærke konkollegaer, som vi også har stor respekt for. Samtidig skal der lyde en stor tak til vores medarbejdere for den indsats, de har ydet, da denne nominering helt utvivlsomt er resultatet af en holdindsats, fortæller Martin Skorstensgaard.

 

Skorstensgaard nomineret til Årets Bæredygtighedspris

Auto Awards nominering

Årets Bæredygtighedspris er den nyeste kategori i rækken og skal finde sin første vinder i år. Nomineringen sker blandt andet på baggrund af, om man ”har stort fokus på at skabe gode forudsætninger i virksomheden for en bæredygtig udvikling i dag og i fremtiden”, og forudsætter, at man som virksomhed i autobranchen har en strategisk tilgang og ageren, der gør en forskel for både miljø og samfund. Skorstensgaard har i de seneste år haft et stort fokus på at bidrage til den grønne omstilling der, hvor det er muligt for dem som autoværksted.

Som en af landets største værkstedskæder er vi klar over, at vi befinder os i en branche, der efterlader betydelig miljøforurening, og at vi dermed har et ansvar. Derfor er vi hos Skorstensgaard begyndt at arbejde med FN’s Verdensmål nr. 7 og nr. 12 på et strategisk niveau. Vi har jf. verdensmål nr. 7 om Bæredygtig energi omlagt alt vores el-indkøb til 100 % vedvarende og CO2-neutral energi, som er fremstillet på dansk vindkraft, hvilket betyder at alle vores 23 afdelinger bruger 100 % bæredygtig energi, når vinden blæser. Derudover har vi i tråd med verdensmål nr. 12 startet initiativer såsom øget reparation frem for udskiftning af reservedele og forsvarlig opbevaring samt afskaffelse af værkstedsaffald.

Administrerende direktør Anders Skorstensgaard fortæller, at han er meget taknemmelig for den anerkendelse, vi som koncern dermed får for vores indsatser inden for miljøområdet.

- Nomineringen til Årets Bæredygtighedspris har også en enorm betydning for os i Skorstensgaard og for samfundet. Det er netop virksomhederne, der kan og skal gøre en forskel, blandt andet ved at arbejde med Verdensmålene – og der er faktisk rigtig meget, vi kan gøre for den grønne omstilling her i autobranchen. Denne anerkendelse i form af en nominering er vi særligt stolte over, siger Anders Skorstensgaard.

Hos Skorstensgaard ser vi nu alle spændt frem til Auto Awards’ prisuddeling, som vil finde sted den 22. november 2022 i Cirkusbygningen København.

 

Klik dig ind på Auto Awards' hjemmeside, og stem på Skorstensgaard lige her

(OBS: Du kan stemme helt frem til den 20. november 2022)

 

Læs mere:

Læs mere om, hvorfor Skorstensgaard er nomineret til Årets Værkstedskæde

Læs mere om, hvorfor Skorstensgaard er nomineret til Årets Bæredygtighedspris

Læs mere om vores miljøtiltag her