20 procent PrisPres hos Skorstensgaard

For at gardere sig mod pludselige priskampagner hos mærkeværkstederne har Skorstensgaard-koncernen lanceret konceptet "20 procent PrisPres". Det betyder, at man altid er sikker på at få den billigste pris på et af de mange Skorstensgaard-værksteder.

Skorstensgaard presser prisen! Så kort kan det siges - og så nemt kan det være. Prisniveauet på de 24 autoværksteder er i forvejen op til 40 procent lavere end mærkeværkstedernes - så hvad handler det om? - Vi kan aldrig gardere os mod pludselige kampagner hos mærkeværkstederne, som selvfølgelig holder øje med det lave prisniveau, som vi har, forklarer Martin Skorstensgaard, der er driftsdirektør i og grundlægger af koncernen.

 

Sammenligner med mærkeværksted

For at sikre den enkelte bilejer en god besparelse hver eneste gang, har Skorstensgaard valgt at indføre en "20 procent PrisPres"-garanti, som bliver holdt op imod kundens skriftlige tilbud fra et mærkeværksted. Helt faktuelt betyder det, at Skorstensgaard trækker 20 procent fra det tilbud, som kunden har fået fra et mærkeværksted.

Martin og Anders Skorstensgaard

- Helt konkret foregår det sådan, at kunden kommer ned på vores værksted og viser os et tilbud på eksempelvis 2000 kroner fra et mærkeværksted. Ofte vil vores tilbud være mere end 20 procent billigere, men med "20 procent PrisPres" vil kunden maksimalt komme til at betale 1600 kroner for den reparation, som han eller hun skulle have betalt 2000 kroner for på mærkeværksted, forklarer Martin Skorstensgaard.

 

Altid sikret mindst 20 procent

Der vil være tale om en sammenlignelig reparation. Dog foregår det hos Skorstensgaard med OE-afprøvede uoriginale reservedele med 3 års garanti. På den måde er kunderne sikret en lavere pris på service og reparation i forhold til mærkeværkstederne. - Ofte vil man kunne spare mere, og er vores tilbud eksempelvis 35 procent billigere end det, som kunden har fået hos et mærkeværksted, så er det naturligvis kunden, der får hele besparelsen og ikke blot de 20 procent, der er inkluderet i vores "20 procent PrisPres"-koncept, pointerer Martin Skorstensgaard.

Du kan læse mere om tilbuddet - og se betingelserne - her.