OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Kompetente medarbejdere er lig med høj kundetilfredshed

Skorstensgaard i Randers har hver dag fokus på, at gøre kunderne tilfredse med arbejdet vi laver på deres biler. Som kunde på værkstedet får du rådgivning og service i top fra professionelle og dygtige folk, der ved hvad de taler om. Vores gennemsigtighedsprincip sikrer, at du kender prisen på dit værkstedsbesøg, før bilen overhovedet kommer ind på værkstedet. Du får alle priser på skrift, og vi gennemgår altid værkstedsregningen med dig, når du henter bilen. Sådan ved du, hvad du betaler for.


Det kræver viden om både det mekaniske og teknologiske at følge med i udviklingen i bilens teknologi. Derfor er vores mekanikere jævnligt på kurser og uddannelser, så de altid kan yde den bedste rådgivning og udføre reparationer og service korrekt på netop din bil. Vores kunder skal være sikre i bilen.


Matthias F. Madsen

Afdelingschef


Tlf.: +45 7370 9356

Mail: mama@skorstensgaard.dk


Matthias startede i autobranchen i 1994, som lastvognsmekaniker og har siden været både mekaniker på Thule basen i Grønland og værkfører hos Vw.


I alt har han været 24 år i branchen og han brænder for god ledelse og struktur.


Nu er Matthias afdelingschef i Randers og han glæder sig til at yde en høj service og en professionel rådgivning omkring kundernes bil. 


Randers holdet


Hvor mange er vi:

7


Afdelingsledere:

1


Værkførere:

1


Mekanikere/teknikere/pladesmede:

3


Lærlinge:

2

Glemt adgangskode?
Fordels