Spar altid 20-40% i forhold til mærkeværkstederne

Mazda værksted i Vejle, Kolding eller Fredericia

Uanset om du besøger vores værksted i Vejle, Kolding eller Fredericia, så kan du få billigt service og reparation af din Mazda. Selvfølgelig med kvalitet i top.


Spar 20-40% på service af Mazda

Tyske værkstedspriser er vores priskoncept og det sikrer dig en pris der ligger 20-40% under det autoriserede mærkeværksted. Derfor kan du altid spare 20-40% på service af din Mazda i forhold til mærkeværkstedet.


Får du et billigere tilbud fra et autoriseret Mazda værksted og kommer med et udspecificeret skriftligt tilbud, så giver vi dig 20% rabat.


Kvalitet som på mærkeværkstedet

Vi i gør meget ud af at sørge for kvaliteten på vores arbejde ligger helt i top, således du kan være tryg ved at du får samme høje kvalitet som på mærkeværkstedet, selvom du sparer 20-40%.


Derfor sørger vi for at det er specialiserede mekanikere, der tager sig af din Mazda, når den er på autoværkstedet i Vejle, Kolding eller Fredericia. Mekanikerne sendes jævnligt på kurser og videreuddannelse, så de altid er opdateret på ny viden og teknologi.


Vi bruger naturligvis kun kvalitets reservedele og vi udfylder de samme kontrolskemaer og dokumentation, som på det autoriserede Mazda værksted.


Få tilbud på service af Mazda

Mazda med fabriksgaranti

Har du fabriksgaranti på din Mazda, er det intet problem. Vi tager os nemlig godt af din fabriksgaranti og du bevarer den 100%, når du får udført service i henhold til fabrikkens forskrifter på autoværkstedet i Vejle, Kolding eller Fredericia.


Skulle der mod forventning komme afslag fra importøren om en garantireparation, på grund af arbejde vi har udført, så betaler vi naturligvis reparationen på vores værksted.


Gratis vejhjælp i hele Danmark

Får du udført service på din Mazda i henhold til fabrikkens forskrifter på et af vores værksteder i Vejle, Kolding eller Fredericia, så giver vi dig helt gratis vejhjælp. Vi kalder det for mobilitetsservice og dækker i hele Danmark 24/7.


Det betyder at i tilfælde af f.eks. motorhavari eller punktering, kan du få bilen transporteret til et af vores værksteder, hvis ikke vi kan lave bilen på stedet. Skal bilen blive på værkstedet, stiller vi selvfølgelig en lånebil til rådighed.


Du kan læse meget mere om mobilitetsservice og vores andre kundefordele her på hjemmesiden. Se f.eks. mere om pensionistrabat, mulighed for lånebil, servicekort med kredit og meget mere.


Book tid online

Du kan nemt booke tid eller bestille tilbud online her på hjemmesiden, vi besvarer din forespørgsel indenfor 48 timer på hverdage.


Book tid til din Mazda her


Glemt adgangskode?