18. oktober 2023

Auto Awards 2023 logo med teksten

Vi er med i vinderopløbet i hele tre kategorier til årets Auto Awards. Juryen har nomineret Skorstensgaard til Årets Markedsføringskampagne, Årets Karosseriværksted samt Årets Bæredygtighedspris.

Skorstensgaard er nomineret i hele tre kategorier i årets Auto Awards. Vi er stolte af den hyldest, nomineringerne er af vores indsats for at udføre kvalitetsreparationer og skabe god markedsføring til de danske bilejere. Bæredygtighedsinitiativet er ligeledes en anerkendelse af vores strategiske mål om at levere mindre miljøskadelige reparationer til bilejerne.

 

Vores værksteder rapper sig til nominering

For os i Skorstensgaard er det allervigtigste at give bilejerne en god værkstedsoplevelse, men vi har også fokus på at udforme kreativ og iøjnefaldende kommunikation til vores omverden. Vores kreative hjulskiftekampagne, som vi lancerede i vinteren 2022/2023, er nu nomineret til en Auto Award. Kampagnen bestod i første omgang af en rapsang, som vores helt eget marketinghold komponerede og fik en professionel rapper til at indspille. Men da medarbejdere fra flere af vores afdelinger, inklusive værkstederne og administrationen, trådte til og mimede sangen i en video på værkstedet, tog idéen for alvor fat og blev til flere sange og videoer. Det blev til i alt 6 kreative musikvideoer og 4 rapsange, som er blevet afspillet i radiospots samt set og delt på sociale medier i hele 2023.

Vores hjulskiftekampagne gav et enormt blikfang og fangede bilejernes opmærksomhed og engagement på tværs af både radio og sociale medier. Den resulterede i en markant stigning i brandkendskab og søgninger for Skorstensgaard.

- Det, at vi fik idéen og producerede kampagnen stort set in-house gav en ægthed og et nærvær i vores kommunikation, som bare virkede rigtig godt på de sociale medier. Effekten af kampagnen var ikke til at tage fejl af i vores brand tracking. Den sprang fuldstændig rammen for, hvad vi har oplevet med tidligere kampagner. Og så var det bare en utrolig positiv oplevelse for os, at det blev taget så godt imod af bilejerne. Folk sang jo med i biler og på gadehjørner. Derfor er vi utroligt glade for nomineringen, som jo er en anerkendelse af vores arbejde, også hvis vi ikke ender med at vinde prisen, fortæller Kirstine Blak, salgs- og marketingchef i Skorstensgaard.

Se vores første musikvideo, og tjek også de andre musikvideoer på vores YouTube-kanal, her.

 

Excellence i karosseriteknik – vores karosseri værksted er nomineret til pris

Foruden nomineringen til Årets Markedsføringskampagne er Skorstensgaard også nomineret til Årets Karrosseriværksted for vores succesfulde skadeskoncept, som leverer topkvalitet og en høj kundeservice. Vi har 22 autoværksteder landet over med i alt 26 dedikerede karosseriteknikere, der er specialiseret i at udbedre karosseriskader. Vores skadecentre følger stringent bilproducenternes retningslinjer, og vi leverer som et af de få autoværksteder i Danmark 5 års garanti på alle skadereparationer samt 3 års garanti på kvalitetsreservedele.

Hele otte af vores værksteder har modtaget den anerkendte Eurogarant-certificering, hvilket kræver, at værkstederne arbejder målrettet med opfyldelse af europæiske kvalitets- og sikkerhedsstandarder. Derudover har vores skadecentre i Kolding og Viborg modtaget en Eurogarant-stjerne hver, og har altså bestået med ”Excellence”, hvilket kun gives til 0-fejlsværksteder.

Certificeringen kræver fornyelse med jævne mellemrum, derfor yder vi en målrettet indsats for at udvikle vores skadecentre og medarbejdere i takt med de gældende krav til karosseriværksteder.

Du kan læse mere om vores skadecentre her.

 

Vi har øget genanvendelsen af plastkofangere

I 2021 indledte vi et samarbejde med Tryg Forsikring med det formål at reducere mængden af kasserede plastkofangere på vores værksteder. Formålet med initiativet var at reparere og genanvende en tredjedel af alle beskadigede kofangere i stedet for at udskifte dem til nye. Netop det har bragt os en nominering til Årets Bæredygtighedspris.

Per september 2023 har vi repareret 29,5% af de plastkofangere, som i løbet af året er blevet indleveret på vores 22 værksteder. Og vi forventer at nå vores mål om at genanvende en tredjedel, inden året er omme. Dette er en bemærkelsesværdig indsats for miljøet, for som autoværksteder kan vi på denne måde være med til at reducere betydelige mængder af affald og mindske CO2-udledningen. Som koncern har vi desuden omlagt alt vores elforbrug til 100% vedvarende og CO2-neutral energi fra dansk vindkraft, og vi arbejder aktivt med FN's verdensmål nr. 7 om Bæredygtig Energi samt nr. 12 om Ansvarligt Forbrug og Produktion. Det er positivt for autobranchens rolle i den grønne omstilling, og hos Skorstensgaard er vi taknemmelige for anerkendelsen af vores indsats for en mere miljøvenlig værkstedsbranche.

- Vi er utrolig stolte over, at Skorstensgaard er blevet nomineret i hele tre kategorier i årets Auto Awards. Vi har arbejdet hårdt for at forbedre vores forretningskoncept, og derfor er det et enormt skulderklap med en anerkendelse fra branchen, udtaler grundlægger og administrerende direktør Anders Skorstengaard.

Prisuddelingen, hvor vinderne i de 25 kategorier vil blive udnævnt, finder sted den 21. november 2023 i Cirkusbygningen i København.

Du kan stemme på Skorstensgaard fra og med onsdag den 18. oktober og frem til den 19. november klokken 12.00 – og det kan du gøre lige her.

 

Læs også:

Bilmærkernes Værkstedsbehov: Peugeot 208

Værd at se i en Skorstensgaard by: Roskilde

Fokus på en mere miljøvenlig værkstedsdrift