100% fabriksgaranti og gyldigt stempel i servicebogen

Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

Dygtige medarbejdere = høj kundetilfredshed

Skorstensgaard i Roskilde gør hver dag alt, der står i afdelingens magt for at kunderne får en god værkstedsoplevelse til den rigtige pris. Som kunde i afdelingen får du rådgivning og service på topniveau fra kompetente og professionelle folk, der har styr på det, de taler om.


Takket være vores gennemsigtighedsprincip kender du altid prisen på dit værkstedsbesøg, før arbejdet med bilen begynder.


Du får prisen og en oversigt over arbejdet, der skal udføres, på skrift. Så ved du nøjagtig, hvad du betaler for.


At følge den mekaniske og teknologiske udvikling i bilverdenen kræver stor indsigt. Derfor opdateres vores mekanikere og teknikere også løbende via uddannelser og kurser. Det sikrer dig rådgivninghelt i top og service og reparationer udført korrekt.

Jon Nielsen

Værkfører


Tlf.: +45 8140 1678

Mail: joni@skorstensgaard.dk


Jon har indledt sin karriere som mekaniker gennem ti år hos Super Dæk Service, hvorefter han har været værkfører hos AGL. Efter Quickpots opkøb af AGL fortsatte han dér, indtil han blev opmærksom på Skorstensgaards indtog i Roskilde – et nyt og spændende koncept, hvor tingen bliver gjort på en helt anden måde.

Jon har været med til at starte afdelingen i Roskilde op fra dag ét – og det har været og er fortsat en meget spændende proces.


Roskilde holdet


Hvor mange er vi:

6


Afdelingsledere:

1


Værkfører:

1


Mekanikere:

3


Lærlinge:

1