OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Kundeservice i førersædet

Vores værkføreres mekaniker baggrund giver den faglige viden, der gør at du, som kunde hos Skorstensgaard Vejle, altid kan få kompetent rådgivning omkring din bil. Vores værkfører gennemgår, i starten af deres ansættelse hos os, en lederuddannelse, som sammen med deres faglige forståelse, sætter dem i stand til at yde en ekstra god kundeservice.


Vores mekanikere bliver løbende sendt på højt specialiserede kurser, hvilket giver dem en opdateret viden indenfor den nyeste teknologi, måleteknik og diagnosemetoder, såvel som mærkespecifikke kurser.Tommy Nordahn

Afdelingschef og partner i Vejle


Tlf.: +45 7216 1761

Mail: tn@skorstensgaard.dk


Tommy Nordahn er pr. 01.09.2016 afdelingschef og partner i Skorstensgaards afdeling i Vejle.

Tommys ønske om eget værksted har længe været stort, da han er vokset op i en familie, hvor omdrejningspunktet var faderens eget autoværksted.


"Hos Skorstensgaard arbejder alle engageret på, at være effektive, prisbevidste og sætte en ære i "fix it right FIRST time"".


Jesper Lykkegaard

Værkfører


Tlf.: +45 7216 1761

Mail: jlc@skorstensgaard.dk


Jesper er udlært mekaniker og har arbejdet hos flere værksteder, senest på værkstedet hos Skorstensgaard i Kolding. Men I december 2012 sluttede han sig til holdet hos Skorstensgaard i Vejle som værkfører sammen med Tommy Nordahn.

 

"Jeg valgte Skorstensgaard i Vejle da der er fuld fokus på kundens tilfredshed. Jeg nyder især kundekontakten, jeg glæder mig over kundernes glade udtryk når man gør mere end forventet, samt når dagen eller ugen går op i en højere enhed til sidst trods travlhed og udfordringer."Annika Barrehøj Christensen

Værkførerassistent


Tlf.: +45 7216 1761

Mail: abc@skorstensgaard.dk


Annika er oprindeligt uddannet i detailbranchen, hvor hun både har fungeret som souschef og kørende sælger. Nu er hun værkførerassistent hos Skorstensgaard i Vejle, efter en efteruddannelse , da hun brændende ønskede sig en karriere i bilbranchen.
Annika sætter en stor ære i at hjælpe kunderne med deres besøg på værkstedet og elsker kundekontakten. Hun har desuden en stor interesse i biler og udvider sin viden hver dag.


Vejle holdet


Hvor mange er vi:

8

Afdelingschef:

1

Værkførere:

1

Mekanikere/ teknikere/ pladesmede:

4

Lærlinge:

2

Arbejdsmænd:

0

Glemt adgangskode?