Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Kundeservice i førersædet

Vores værkføreres mekaniker baggrund giver den faglige viden, der gør at du, som kunde hos Skorstensgaard Vejle, altid kan få kompetent rådgivning omkring din bil. Vores værkfører gennemgår, i starten af deres ansættelse hos os, en lederuddannelse, som sammen med deres faglige forståelse, sætter dem i stand til at yde en ekstra god kundeservice.

 

Vores mekanikere bliver løbende sendt på højt specialiserede kurser, hvilket giver dem en opdateret viden indenfor den nyeste teknologi, måleteknik og diagnosemetoder, såvel som mærkespecifikke kurser.

 

 

Peter Neergaard

Afdelingschef


Tlf.: +45 3080 6416

Mail: pene@skorstensgaard.dk


Peter er udlært mekaniker og har arbejdet hos en række anerkendte mærkeværksteder i det østjyske - blandt andet BMW i Vejle gennem en årrække. Han blev i 2019 en del af Skorstensgaard-familien, da han blev ansat som afdelingschef i Vejle.

 

"Det er en rigtig fin afdeling, som vi har her i byen. Vejlenserne har for længst fået øjnene op for, at vi faktisk leverer en høj kvalitet, og at vi holder det, som vi lover."


Jesper Lykkegaard Christensen

Værkfører


Tlf.: +45 7216 1761

Mail: jlc@skorstensgaard.dk


Jesper er udlært mekaniker og har arbejdet hos flere værksteder, senest på værkstedet hos Skorstensgaard i Kolding. Men I december 2012 sluttede han sig til holdet hos Skorstensgaard i Vejle som værkfører sammen med den daværende afdelingschef Tommy Nordahn.

 

"Jeg valgte Skorstensgaard i Vejle da der er fuld fokus på kundens tilfredshed. Jeg nyder især kundekontakten, og jeg glæder mig over kundernes glade udtryk, når der bliver gjort lidt mere end forventet, samt når dagen eller ugen går op i en højere enhed til sidst, til trods for travlhed og udfordringer."


Vejle holdet

 

Hvor mange er vi:

8

Afdelingschef:

1

Værkførere:

1

Mekanikere/ teknikere/ pladesmede:

4

Lærlinge:

2

Arbejdsmænd:

0