Spar altid 20-40% i forhold til mærkeværkstederne

Kundeservice i førersædet

Vores værkføreres mekaniker baggrund giver den faglige viden, der gør at du, som kunde hos Skorstensgaard Vejle, altid kan få kompetent rådgivning omkring din bil. Vores værkfører gennemgår, i starten af deres ansættelse hos os, en lederuddannelse, som sammen med deres faglige forståelse, sætter dem i stand til at yde en ekstra god kundeservice.


Vores mekanikere bliver løbende sendt på højt specialiserede kurser, hvilket giver dem en opdateret viden indenfor den nyeste teknologi, måleteknik og diagnosemetoder, såvel som mærkespecifikke kurser. Kurserne laves i samarbejde med Bosch og Syddansk ErhvervsskoleTommy Nordahn

Afdelingschef og partner i Vejle


Tlf.: +45 7216 1761

Mail: tn@skorstensgaard.dk


Tommy Nordahn er pr. 01.09.2016 afdelingschef og partner i Skorstensgaards nye afdeling i Vejle.

Tommys ønske om eget værksted har længe været stort, da han selv er vokset op i en familie hvor omdrejningspunktet var faderens eget autoværksted.


Anders og Martin Skorstensgaard deler bl.a. samme høje forventninger til kundeservice og kvalitet som Tommy, så beslutningen om et partnerskab var ikke svær at tage.


"Hos Skorstensgaard arbejder alle engageret på, at være effektive, prisbevidste og sætte en ære i "fix it right FIRST time""


Beskriv Skorstensgaard med 3 ord:

Det bliver med lidt flere ord end 3: Økonomisk ansvarlige, gør mere end kunden forventer, professionelle


Yndlingsbeskæftigelse:

Familien, arbejde og kampsport


Drømmebil:

En gratis bil :)


Jesper Lykkegaard

Værkfører


Tlf.: +45 7216 1761

Mail: jlc@skorstensgaard.dk


Jesper på 32 år er udlært mekaniker og har arbejdet hos flere værksteder, senest på værkstedet hos Skorstensgaard i Kolding. Så blev han tilbudt en stilling som værkfører hos et autoriseret værksted og sprang til. Men I december 2012 sluttede han sig igen til holdet hos Skorstensgaard, nu i Vejle som værkfører sammen med Tommy Nordahn.

 

"Jeg kom tilbage til Skorstensgaard fordi jeg savnede ånden i virksomheden og jeg savnede det frie værksted hvor man meget nemmere kan holde fokus på tilfredshed hos kunden. Jeg nyder især kundekontakten, jeg glæder mig over kundernes glade udtryk når man gør mere end forventet, samt når dagen eller ugen går op i en højere enhed til sidst trods travlhed og udfordringer."Beskriv Skorstensgaard med 3 ord:

Tillidsfuld, kvalitetsbevidst, ansvarsfuld


Yndlingsbeskæftigelse:

At skrue lidt biler i fritiden, fodbold med gutterne, hus projekter, samt at bruge tid med mine to børn og min kæreste


Drømmebil:

Dodge Charger fra ’70


Annika Barrehøj Christensen

Værkførerassistent


Tlf.: +45 7216 1761

Mail: abc@skorstensgaard.dk


Annika er oprindeligt uddannet i detailbranchen, hvor hun både har fungeret som souschef og kørende sælger. Nu er hun værkførerassistent hos Skorstensgaard i Vejle, efter en efteruddannelse , da hun brændende ønskede sig en karriere i bilbranchen.
Annika sætter en stor ære i at hjælpe kunderne med deres besøg på værkstedet og elsker kundekontakten. Hun har desuden en stor interesse i biler og udvider sin viden hver dag.


Beskriv Skorstensgaard med 3 ord:

Tryghed, kvalitet, humor


Yndlingsbeskæftigelse:

Samvær og gode grin med venner og familie


Drømmebil:

Porsche GT3


Vejle holdet


Hvor mange er vi:

8

Afdelingschef:

1

Værkførere:

1

Mekanikere/ teknikere/ pladesmede:

4

Lærlinge:

2

Arbejdsmænd:

0

Glemt adgangskode?