Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

op til 40% billigere end mærkeværkstederne

Motorgaardens værksted på Viborgvej 4a i Skive bliver til Skorstensgaard Skive

Skorstensgaard overtager værkstedet hos Motorgaarden i Skive

1. april sker der ændringer på dit værksted i Skive. Denne dag overgår Motorgaardens værksted til Skorstensgaard, som er en kæde af frie autoværksteder. Værkstedet i Skive bliver afdeling nummer 23 i Danmark, og vi glæder os meget til at servicere og reparere biler i Skive, samt at hilse på og betjene alle bilejere i Skive og omegn.

Du finder stadig Martin Lønborg i salgsafdelingen, som dermed fortsætter uændret, og chef for værkstedet og dermed Skorstensgaard Skive bliver Michael Skov, som hidtil har været værkfører på værkstedet.

Dermed møder du som kunde stadig de samme kompetente fagfolk, når du kommer til værkstedet på Viborgvej 4a i Skive.

Nu bliver afdelingen blot drevet som et toptunet Skorstensgaard konceptværksted.

Hvorfor vælge Skorstensgaard i Skive?

  • Gode værkstedsoplevelser med effektivt og korrekt udført arbejde til priser, der er op til 40% billigere end mærkeværkstederne i Skive.
  • Mobilitetsservice, som er gratis vejhjælp døgnet rundt i hele Danmark. Når din bil får service efter fabrikkens forskrifter, er den samtidig dækket ind, hvis den kommer ud for bl.a. punktering, tom tank, indbrud og motorstop.
  • 100% fabriksgaranti – ellers betaler vi! Service efter fabrikkens forskrifter sikrer at bilens fabriksgaranti forbliver intakt i hele garantiperioden. Afvises din fabriksgarantisag af bilimportøren, så udfører vi reparationen uden ekstra omkostninger for dig.
  • Gratis lånebil med fri kilometer. Du kan låne en bil af os, imens din egen bil er på værksted.
  • Download vores app. Med Skorstensgaards app på din telefon har du hurtig adgang til kontaktinformation, værkstedshistorik, mobilitetsservice og meget mere.
  • Attraktive rabatordninger. Er du FDM medlem, kan du benytte vores gode rabatordning. Og er du pensionist over 65 år, så kan du gøre brug af vores pensionistrabat på 15%.
  • Servicekort. Har du brug for at få bilen repareret, og ønsker at udskyde betalingen, kan du med vores servicekort vente med at betale i løbende måned + 30 dage.
  • Expresservice. Har du behov for, at professionelle mekanikere og teknikere kigger på din bil, kan du få Skorstensgaards øjne på bilen inden for 15 minutter.

Tyske Værkstedspriser

Serviceeftersyn og reparation får du til Tyske Værkstedspriser, som sørger for at du sparer op til 40% i forhold til mærkeværkstederne i Skives priser.

Michael Skov er klar til at byde dig varmt velkommen fra 1. april, men du kan forespørge om tilbud allerede fra 18. marts.

Fra 18. marts kan du i øvrigt læse meget mere om Skorstensgaard Skive på /skive