Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Kundeservice i førersædet

På Skorstensgaards værksted i Køge er kundeservicen sat i førersædet. Det er vores topprioritet at give dig den bedst mulige rådgivning omkring din bils pleje og vedligeholdelse, ligesom du skal vide præcis hvad du betaler for.


Vi dokumenter vores arbejde på din bil, ofte med billeder, så du kan gennemskue hvad der er blevet lavet og hvorfor. 


Vores dygtige mekanikere på værkstedet bliver løbende opdateret med ny viden om teknologi og diagnoseudstyr, via kurser og efteruddannelse, der er udviklet i samarbejde med Bosch Autodivision.

Mads Bendtsen

Afdelingschef


Tlf.: +45 81 40 56 02

Mail: mabe@skorstensgaard.dk


Mads har mange års erfaring af autobranchen. Ud over at have været ansat hos et par andre autoværksteder i lokalområdet, har Mads tidligere været selvstændig med to autoværksteder.


Siden den 1. august 2019 har Mads Bendtsen haft ledelsen af Skorstensgaard i Køge. Han elsker en god udfordring på værkstedet - og nyder den tætte kontakt med kunderne.

Brian Christensen

Pladeværkfører


Tlf.: +45 8140 2208

Mail: skadekoge@skorstensgaard.dk


Brian Christensen er pladeværkfører i Køge-afdelingen. Han har mange års erfaring som pladesmed og pladeværkfører - og har samlet set over 20 års erfaring fra autobranchen.


Brian sætter en stor ære i at gøre sit arbejde til UG - og i at levere høj kvalitet. Samtidig er han garant for, at den enkelte kunde altid får den bedste service, når de besøger vores pladeværksted.

Køge holdet


Hvor mange er vi:
12

Afdelingsleder:
1

Pladeværkfører:
1

Pladesmede:
2

Mekanikere/teknikere:
4

Lærlinge:

4