Tandrem i bil

Vidste du, at din tandrem kan forvolde stor skade på din bils motor, og i værste fald være skyld i at motoren må udskiftes? Tandremmen er en meget vigtig del af motoren, men alligevel er mange ikke opmærksomme på den. 

Baglys på bilen

Bremserne på din bil er nok dit vigtigste aktive sikkerhedsudstyr. Desværre ved mange ikke hvordan de skal vedligeholdes og at bremsevedligeholdelse ikke er en del af et almindeligt serviceeftersyn – medmindre du selv beder om det. Læs her i indlægget hvad du selv kan gøre for at sikre dine bremser virker optimalt, når du har brug for det, samt hvad du skal være opmærksom på.

Skorstensgaard mekaniker servicerer bil

De fleste mennesker der køber en bil, ved at det er en af de mindre gode investeringer og at bilen skal vedligeholdes med både serviceeftersyn, dæk, og bremser mm. for at den holder længst muligt. Her får du svaret på hvorfor det er vigtigt med service.

Mekaniker holder pollenfilter til bil

Hvad er et pollenfilter eller kabinefilter? Hvad gør det og hvad har det af betydning? Hvorfor skal pollenfilteret skiftes? Hvad kan grunden være til at man hurtigt bliver træt og ukoncentreret på selv de korte bilture? Hvorfor lugter airconditionanlægget selvom det er blevet renset? Find svaret her i indlægget.

Forkølelse ved aircondition

Har Du også svært ved at holde styr på myter og fakta om aircondition og klimaanlæg? Er du ikke helt sikker på hvilke forskelle og ligheder der er på de forskellige typer af køleanlæg til bilen