brændstofpriser i Europa

Der er stor forskel på, hvad en liter brændstof koster i de europæiske lande. Østrig er for eksempel blandt de billigste lande at fylde tanken i.

Elbil i opladerstik

Hybrid- og elteknologien er stadig ny for mange bilejere - og mange har ikke rigtig fidus til de moderne modeller. Men markedet er blevet så varieret, at der stort set findes en el- eller hybridbil til alle. 

Oppakning af bil om sommeren til kør selv ferien

Kender du følelsen af, at du har glemt noget? For hvad er det egentlig lige, du skal huske ud over, at pakke taskerne med sommertøj, solcreme og veksle til Euro-sedler? Her får du 34 konkrete tips.

Bilbatteri - det skal du vide før du får starthjælp

Bilbatteriet bruges ikke længere kun til at starte bilen med. I nutidens biler er næsten alle funktioner strømkrævende, og det stiller voldsomme krav til bilens strømforsyning, herunder batteriet. Se vores guide her.

Bil kører med vinterdæk i snevejr

Med de vinterforhold vi har i Danmark, er det nemt at blive fristet til at springe vinterdækkene over. Men er det en god idé og hvad er reglerne egentlig i både Danmark og nabolandene?

Biler holder parkeret ved vejen

Opdateret maj 2018. Selv om du skal til et andet EU land, er der ikke fælles regler, hvad angår parkering. Sådan kan du undgå parkerings bøder og andre bødetakster når du parkerer på bilferien.

Børn kigger ud af ruden i bilen om sommeren

I løbet af året er der tusindvis af danske familier, der tager på kør selv-ferie. Uanset om det er en dansk bilferie, kør selv-skiferie til Østrig eller kør selv-sommerferie til Italien, så kan turen let blive lang i mere end én forstand, hvis man har børn med på bagsædet. For børnefamilier får lige én ting eller to mere at forberede sig på.