Høj faglighed og god kundeservice

Du vil altid opleve at få en professionel og kompetent rådgivning af Skorstensgaards værkførere i Odense SV, da de alle er uddannet som mekanikere i bilbranchen. Oven i det har de gennemgået en lederuddannelse, for at Skorstensgaard får de bedste og mest kompetente kunderådgivere, der sikrer os det velkendte høje serviceniveau.


Det er ikke nok at have det rigtige værktøj og testudstyr, der skal faglig viden og ekspertise til at reparere moderne biler. Derfor sendes alle vores mekanikere løbende på efteruddannelse. Det sikrer en opdateret viden om teknologi, måleteknik, fejlfinding og meget mere. Og det er meget vigtigt, set i lyset af bl.a. de mængder af elektronik der findes i moderne biler i dag.


Alt udført arbejde på din bil er gennemgået med dig på forhånd. Det sikrer at der ikke er overraskelser på din faktura. Den gennemgår vi sammen, når du henter bilen igen og det sikrer at du er 100% sikker på, hvad der er lavet på din bil.

Jonas Tønder

Værkfører


Tlf.: +45 7216 1760

Mail: jt@skorstensgaard.dk


Jonas er efter endt uddannelse blevet værkfører hos Skorstensgaard i Odense SV. Han var igang med sin uddannelse som autoteknolog, da han kom til Skorstensgaard. Denne gjorde han færdig i samarbejde med Skorstensgaard og startede umiddelbart herefter som værkfører.


Jonas er glad for at Skorstensgaard ser muligheder i studerende og beholder dem efterfølgende og elsker at gøre mere end kunderne forventer.

Odense holdet


Hvor mange er vi:

16

Afdelingsledere:

1

Værkførere:

2

Mekanikere/ teknikere/ pladesmede:

7

Lærlinge:

4

Arbejdsmænd:

2