Spar altid 20-40% i forhold til mærkeværkstederne

Høj faglighed og god kundeservice

Du vil altid opleve at få en professionel og kompetent rådgivning af Skorstensgaards værkførere i Odense SV, da de alle er uddannet som mekanikere i bilbranchen. Oven i det har de gennemgået en lederuddannelse, for at Skorstensgaard får de bedste og mest kompetente kunderådgivere, der sikrer os det velkendte høje serviceniveau.


Det er ikke nok at have det rigtige værktøj og testudstyr, der skal faglig viden og ekspertise til at reparere moderne biler. Derfor sendes alle vores mekanikere løbende på efteruddannelse. Det sikrer en opdateret viden om teknologi, måleteknik, fejlfinding og meget mere. Og det er meget vigtigt, set i lyset af bl.a. de mængder af elektronik der findes i moderne biler i dag.


Alt udført arbejde på din bil er gennemgået med dig på forhånd. Det sikrer at der ikke er overraskelser på din faktura. Den gennemgår vi sammen, når du henter bilen igen og det sikrer at du er 100% sikker på, hvad der er lavet på din bil.

Marco Lauridsen

Afdelingsleder


Tlf.: +45 7216 1760

Mail: ml@skorstensgaard.dk


Marco bor i Odense og har en baggrund som værkfører fra flere små værksteder på Fyn, men havde en drøm om at komme til et større værksted hvor der var mulighed for at udvikle sig og blive udfordret personligt og fagligt Han søgte til Skorstensgaard i 2011 og blev ansat i afdelingen i Kolding. Da Skorstensgaard åbner værksted i Odense i 2015, var det en oplagt mulighed for Marco at blive overflyttet dertil. Han er nu afdelingsleder på værkstedet i Odense SV og har ansvaret for huset - driften, medarbejderne og kunderne.


Beskriv Skorstensgaard med 3 ord:

Travlt, struktureret, sjovt


Yndlingsbeskæftigelse:

Fodbold med mine drenge


Drømmebil:

”Biler siger mig virkeligt ikke noget, en bil er en bil. Men hvis jeg vandt i Lotto i morgen, så ville jeg nok skifte Kia'en ud med en Porsche”


Odense holdet


Hvor mange er vi:

16

Afdelingsledere:

1

Værkførere:

2

Mekanikere/ teknikere/ pladesmede:

7

Lærlinge:

4

Arbejdsmænd:

2

Glemt adgangskode?