OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Kundeservice i særklasse og kvalitet i arbejdet

Alle vores værkfører er uddannet mekaniker og er derfor specialister i at rådgive dig omkring din bil. Når værkføreren starter hos os, gennemgår han en 6 uger lang lederuddannelse, for at skabe en kombination af teknisk viden og forståelse for kommunikation og ledelse. Denne kombination betyder at vi kan yde en kundeservice i særklasse.


Vores mekanikere og teknikere gennemgår løbende videreuddannelse, gennem veltilrettelagte og højt specialiserede kurser. Kurserne er tilrettelagt i samarbejde med Bosch Autodivision og på den måde sikrer vi at vores medarbejdere hele tiden er opdaterede med udviklingen i teknologi, måleteknikker, fejlfinding mm.

Mikkel Ravn Sommerlund Larsen

Afdelingschef i Esbjerg


Tlf.: +45 7216 1762

Mail: mrl@skorstensgaard.dk


Mikkel startede hos Skorstensgaard i Kolding som mekaniker i 2012. Han søgte stillingen som mekaniker, fordi der dengang blev talt meget om Skorstensgaard i branchen og han var nysgerrig.

Siden har Mikkel været værkfører i Kolding og hjulpet til i opstartsfasen af vores afdeling i Vejle. Nu er Mikkel afdelingschef i vores afdeling i Esbjerg.

    

”Jeg har fået mange gode oplevelser hos Skorstensgaard. Men det der gør mig særligt stolt er at vi ALTID tager ansvar for det vi laver. Uanset hvad!! Ingen kunder bliver holdt udenfor lyset. Og så er jeg stolt over at være med i en virksomhed som vækster så flot. Jeg har siden dag et følt mig rigtig godt tilpas her”.


Esbjerg holdet


Hvor mange er vi:

12

Afdelingschef:

1

Værkførere:

1

Mekanikere/teknikere/pladesmede:

6

Lærlinge:

4


Glemt adgangskode?