Spar altid 20-40% i forhold til mærkeværkstederne

Kundeservice i særklasse og kvalitet i arbejdet

Alle vores værkfører er uddannet mekaniker og er derfor specialister i at rådgive dig omkring din bil. Når værkføreren starter hos os, gennemgår han en 6 uger lang lederuddannelse, for at skabe en kombination af teknisk viden og forståelse for kommunikation og ledelse. Denne kombination betyder at vi kan yde en kundeservice i særklasse.


Vores mekanikere og teknikere gennemgår løbende videreuddannelse, gennem veltilrettelagte og højt specialiserede kurser. Kurserne er tilrettelagt i samarbejde med Bosch Autodivision og på den måde sikrer vi at vores medarbejdere hele tiden er opdaterede med udviklingen i teknologi, måleteknikker, fejlfinding mm.


Læs evt. mere om uddannelsen på Syddansk Erhvervsskole

Mikkel Ravn Sommerlund Larsen

Afdelingschef og Partner i Esbjerg


Tlf.: +45 7216 1762

Mail: mrl@skorstensgaard.dk


Mikkel startede hos Skorstensgaard i Kolding som mekaniker i 2012. Han søgte stillingen som mekaniker fordi der dengang blev talt meget om Skorstensgaard i branchen og han var nysgerrig.

Siden har Mikkel været værkfører i Kolding og hjulpet til i opstartsfasen af vores afdeling i Vejle. Nu er Mikkel blevet afdelingschef og partner i vores nye afdeling i Esbjerg.

Mikkel tager godt imod bilejerne og servicerer og rådgiver dem om reparationer på deres bil. 

    

”Jeg har fået mange gode oplevelser hos Skorstensgaard. Men det der gør mig særligt stolt er at vi ALTID tager ansvar for det vi laver. Uanset hvad!! Ingen kunder bliver holdt udenfor lyset. Og så er jeg stolt over at være med i en virksomhed som vækster så flot. Jeg har siden dag et følt mig rigtig godt tilpas her”.


Beskriv Skorstensgaard med 3 ord:

Kvalitet, ærlighed, humor


Yndlingsbeskæftigelse:

Min kone og børn betyder alt for mig. Derfor holder jeg meget af at tilbringe min fritid i deres selskab. Lidt fodbold og håndbold med gutterne er da heller ikke af vejen.


Drømmebil:

Mercedes SL 65 AMG


Søren Andreas Madsen

Værkfører


Tlf.: +45 7216 1762

Mail: sam@skorstensgaard.dk


Søren har tidligere arbejdet som mekaniker i Odense, men er nu værkfører hos Skorstensgaard i Esbjerg. Han har altid fuldt fokus på at gøre kunderne tilfredse og få arbejdet på værkstedet til at fungere optimalt. Derfor arbejder Søren altid målrettet med både kundetilfredshed og budgetter.

Privat bor Søren sammen med sin kæreste og hans lille datter.


”Det bedste jeg ved er at se en glad og tilfreds kunde ved aflevering af en bil”


Beskriv Skorstensgaard med 3 ord:

Billigt, kundevenligt og målrettet


Yndlingsbeskæftigelse:

Familie, venner og motorsport


Drømmebil:

Vw Polo R5 Rallybil


Esbjerg holdet


Hvor mange er vi:

12

Afdelingschef:

1

Værkførere:

1

Mekanikere/teknikere/pladesmede:

6

Lærlinge:

4


Glemt adgangskode?