Spar altid 20-40% i forhold til mærkeværkstederne

Kundeservice i særklasse og kvalitet i arbejdet

Alle vores værkfører er uddannet mekaniker og er derfor specialister i at rådgive dig omkring din bil. Når værkføreren starter hos os, gennemgår han en 6 uger lang lederuddannelse, for at skabe en kombination af teknisk viden og forståelse for kommunikation og ledelse. Denne kombination betyder at vi kan yde en kundeservice i særklasse.


Vores mekanikere og teknikere gennemgår løbende videreuddannelse, gennem veltilrettelagte og højt specialiserede kurser. Kurserne er tilrettelagt i samarbejde med Bosch Autodivision og på den måde sikrer vi at vores medarbejdere hele tiden er opdaterede med udviklingen i teknologi, måleteknikker, fejlfinding mm.


Læs evt. mere om uddannelsen på Syddansk Erhvervsskole

Søren Andreas Madsen

Afdelingschef


Tlf.: +45 7216 1754

Mail: sam@skorstensgaard.dk


Søren har tidligere arbejdet som mekaniker i Odense, men er nu værkfører hos Skorstensgaard i Esbjerg. Han har altid fuldt fokus på at gøre kunderne tilfredse og få arbejdet på værkstedet til at fungere mest optimalt. Derfor arbejder Søren altid målrettet med både kundetilfredshed og budgetter.

Privat bor Søren sammen med sin kæreste og hans lille datter.


”Det bedste jeg ved er at se en glad og tilfreds kunden ved aflevering af en bil”


Beskriv Skorstensgaard med 3 ord:

Billigt, kundevenligt og målrettet


Yndlingsbeskæftigelse:

Familie, venner og motorsport


Drømmebil:

Vw Polo R5 Rallybil


Mikkel Ravn Sommerlund Larsen

Afdelingschef og Partner i Esbjerg


Tlf.: +45 7216 1762

Mail: mrl@skorstensgaard.dk


Mikkel startede hos Skorstensgaard i Kolding som mekaniker i 2012. Han søgte stillingen som mekaniker fordi der dengang blev talt meget om Skorstensgaard i branchen og han var nysgerrig.

Siden har Mikkel været værkfører i Kolding og hjulpet til i opstarts fasen af vores afdeling i Vejle. Nu er Mikkel blevet afdelingschef og partner i vores nye afdeling i Esbjerg.

Mikkel tager godt imod bilejerne og servicerer og rådgiver dem om reparationer på deres bil. 

    

”Jeg har fået mange gode oplevelser hos Skorstensgaard. Men det der gør mig særligt stolt er at vi ALTID tager ansvar for det vi laver. Uanset hvad!! Ingen kunder bliver holdt udenfor lyset. Og så er jeg stolt over at være med i en virksomhed som vækster så flot. Jeg har siden dag et følt mig rigtig godt tilpas her”.


Beskriv Skorstensgaard med 3 ord:

Kvalitet, ærlighed, humor


Yndlingsbeskæftigelse:

Min kone og børn betyder alt for mig. Derfor holder jeg meget af at tilbringe min fritid i deres selskab. Lidt fodbold og håndbold med gutterne er da heller ikke af vejen.


Drømmebil:

Mercedes SL 65 AMG


Ingemann Møller

Værkstedschef


Tlf.: 72161762

Mail: im@skorstensgaard.dk


Ingemann har lige siden læretiden været i bilbranchen, både som mekaniker, værkfører og værkstedschef ved forskellige autoriserede værksteder. Han er nu en af vores værkførere i Skorstensgaard i Esbjerg.

Ingemann har fulgt Skorstensgaard tæt lige fra start og har været meget tiltrukket af konceptet og mærkevariationen.


"Jeg er glad for at være en del af en virksomhed, hvor innovation og udvikling er i fokus, i en branche som aldrig står stille og hvor målet er super tilfredse kunder."


Beskriv Skorstensgaard med 3 ord:

Imødekommende, kvalitet og innovation


Yndlingsbeskæftigelse:

Livet med min familie, mit arbejde, fodbold, badminton, bike, cykelture, musik og biler, samt samvær med gode venner, naboer og kollegaer


Drømmebil:

Aston Martin DB11


Esbjerg holdet


Hvor mange er vi:

6

Afdelingsledere:

1

Værkførere:

1

Mekanikere/ teknikere/ pladesmede:

3

Lærlinge:

1