Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

Frit autoværksted i Frederikshavn

Mit navn er Kim Jensen og jeg er afdelingschef hos Skorstensgaard Frederikshavn. Jeg og mit team er klar til at give dig en fantastisk oplevelse, når din bil skal på værksted.

“Du skal have den bedste og billigste værkstedsoplevelse, når du vælger Skorstensgaard i Frederikshavn.”

Skorstensgaard i Frederikshavn foretager serviceeftersyn og reparationer på alle bilmærker, og med vores korte ventetid, kan du hurtigt få din bil under behandling hos kompetente mekanikere, når du har behov for det.

Har du tidligere benyttet et mærkeværksted så kan du glæde dig over at Skorstensgaard tilbyder 20% PrisPres på dit tilbud fra et mærkeværksted, og samtidig med at din bil bevarer fabriksgarantien og får gyldigt stempel får du virkelig god kundeservice og høj faglig kvalitet i reparationer og service.

Du kan online nemt bede om et gratis og uforpligtende tilbud eller endda booke en tid. Skulle du have spørgsmål vedrørende reparation eller pris, er du altid velkommen til at kontakte os her i afdelingen på email eller telefon, ligesom du naturligvis også er velkommen til at komme ind og hilse på os.

Kim Jensen, afdelingschef, Skorstensgaard Frederikshavn

 

Læs mere om Frederikshavn

Skorstensgaard Frederikshavn

Toftegårdsvej 24 9900 Frederikshavn +45 7370 9663 frederikshavn@skorstensgaard.dk Vejviser indskrivning
Man - Tors: 7.00 - 16.30
Fredag: 7.00 - 15.30
værksted
Man - Tirs: 7.30 - 16.00
Ons - Fredag: 7.30 - 15.00

Om Skorstensgaard i Frederikshavn

Ved ankomst til Skorstensgaard i Frederikshavn bliver du mødt af dygtige medarbejdere, der sørger for indskrivning af din bil. Her aftaler I sammen, hvad der skal laves på din bil, og du får tilsendt aftalen på email. Dermed har du aftalen på skrift før arbejdet på din bil påbegyndes.

Afdelingen i Frederikshavn er klar til at hjælpe dig med serviceeftersyn og reparation af din bil uanset bilens mærke og årgang.

Skorstensgaard garanterer desuden at du bibeholder bilens fabriksgaranti, såfremt den stadig er i garantiperioden, når du vælger at få service efter fabrikkens forskrifter. Ellers betaler vi! Og vi sørger naturligvis for at din servicebog får et godkendt stempel og opdateres med de relevante oplysninger.

Få et tilbud fra os og sammenlign med dit mærkeværksted

Skorstensgaard ønsker at give alle kunder en fantastisk værkstedsoplevelse, og det gør vi ved at levere arbejde i god kvalitet til en attraktiv pris.

Vi har en filosofi om at når bilen skal en tur på værksted, så skal det ikke koste mere end nødvendigt, men arbejdet skal stadig være i god kvalitet. Prøv eksempelvis vores 20% PrisPres - kom med et tilbud fra mærkeværkstedet og vi går 20% under prisen

Du kan altid få et 100% gratis tilbud fra Skorstensgaard i Frederikshavn. Benyt knapperne her på siden. Vi sender tilbuddet inden for 48 timer på hverdage.

Kompetent hold i Frederikshavn

Vi har arbejdet intensivt med at få sat det helt rigtige hold af mekanikere, teknikere og værkførere i Frederikshavn. Vores medarbejdere har stort lokalkendskab, hvilket vi synes er en fordel, selvom du muligvis ikke bemærker det, når du taler med os.

Men det vigtigste er jo kendskabet til bilerne, så vi er i stand til at reparere og servicere alle bilmærker og -modeller, og det er helt bestemt på plads.

Vi vægter erfaring højt og gør ydermere meget ud af at uddanne vores medarbejdere løbende, så vi kontinuerligt sikrer, at bilerne bliver gennemgået efter de nyeste informationer og bilfabrikkernes forskrifter. Vores mål er at arbejde både effektivt og korrekt på din bil.

Vores kunder får gode fordele

Som kunde hos Skorstensgaard har du mulighed for at benytte vores omfattende fordelsprogram.

Her finder du blandt andet mobilitetsservice, 100 % fabriksgaranti, flere rabatordninger samt en mulighed for at udskyde betaling af din værkstedsregning i op til 60 dage med et Skorstensgaard Servicekort.

Samtidig vil vi opfordre dig til, at du downloader vores app, så du har din bils værkstedshistorik let tilgængelig og lige ved hånden. Du kan også vælge at logge ind i Mit Værksted i menuen her på siden.

Find vej til Skorstensgaard i Frederikshavn

Du finder Skorstensgaard i Frederikshavn på Toftegårdsvej 24.

Skal du med bus hen til os, så hop på Bus 1 og stå af ved Fladstrandcentret og gå det sidste stykke. Det tager ca. 20 minutter fra stationen.

Ønsker du at aflevere din bil hos os, uden for vores åbningstid, kan du trygt lægge din nøgle i vores sikrede nøgleboks.

Bestil tid på værkstedet

Skorstensgaard i Frederikshavn udfører reparation og serviceeftersyn på alle biler uanset model, årgang og mærke.

Om din bil kommer fra Tyskland, Sverige, Italien, Frankrig eller et femte land er underordnet for os. Vi er klar til at gennemgå den efter bilfabrikkens egne forskrifter og give dig en fantastisk værkstedsoplevelse.

Vi glæder os til at se dig og din bil på værkstedet og er klar til at byde dig velkommen i afdelingen.

FAQ - Mest spurgte spørgsmål

Det er virkelig nemt at finde vores Skorstensgaard-afdelinger.

Søg blot på din nærmeste gade, på Frederikshavn eller postnr 9900 under vores afdelinger - så vil du automatisk få vist din nærmeste Skorstensgaard og andre alternativer.

Her kan du også se telefonnummer, åbningstider og vejviser.

Så kan du hurtigt få din bil til service eller reparation.

Din bil skal til normalt service, når den har kørt 20.000-30.000 km, siden seneste besøg.

Hvis du ikke når at køre de kilometer, der er til rådighed i serviceintervallet, skal bilen til service efter et eller to år.

Hos Skorstensgaard i Frederikshavn kan du blandt andet få Service efter Bogen med 100% fabriksgaranti og uanset bilmærke.

Gennemsnitsprisen for at skifte bremser afhænger af bilens mærke og bilmodel, da selve indkøbsprisen på reservedelene varierer.

Men du skal typisk betale mellem 2.500 og 4.000 kroner for at få skiftet bremser.

Få et gratis tilbud på udskiftning af bremser på din bil hos Skorstensgaard i Frederikshavn.

Så kan du se, hvor meget du kan spare i forhold til dit mærkeværksted.

At få synet bilen koster normalt cirka 500 kroner, mens prisen på klargøringen afhænger af, hvor meget der skal laves på bilen.

Da du sender bilen til syn hvert andet år, bliver det nemt til mange penge.

Heldigvis kan vi hjælpe dig. Kommer du med et skriftligt tilbud fra dit danske mærkeværksted, så matcher vi ikke kun prisen med tyske værkstedspriser.

Vi går også 20% under. Tag kontakt til Skorstensgaards værksted i Frederikshavn, og få et overslag.

Hvis dine advarselslamper i bilen lyser, betyder det, at der er en fejl i bilen.

Det kan være alvorligt, hvis advarselslampen er rød - for eksempel en for varm motor - men det kan også være en mindre fejl som lavt brændstof.

Du kan læse mere om, hvad dine advarselslamper i bilen betyder, og hvad du skal gøre.