Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Frit autoværksted i Frederikshavn

Mit navn er Kim Jensen og jeg er klar til at give dig en fantastisk oplevelse, når din bil skal på værksted.

Skorstensgaard i Frederikshavn foretager serviceeftersyn og reparationer på alle bilmærker, og med vores korte ventetid, kan du få din bil under behandling hos kompetente mekanikere, når du har behov for det.


Vi matcher tyske værkstedspriser, og det betyder, at din pris hos os er op til 40% billigere end dem, du kender fra dit mærkeværksted samtidig med, at bilens fabriksgaranti bevares, du får kundeservice og mekanikerarbejde i god kvalitet.


Du kan nemt og hurtigt bede om et gratis og uforpligtende tilbud eller gå direkte til tidsbestilling lige her på siden, og skulle du have spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os her i afdelingen på email eller telefon, ligesom du naturligvis også er velkommen til at komme ind og hilse på os.


“Du skal have den bedste og billigste værkstedsoplevelse, når du vælger Skorstensgaard i Frederikshavn.”


Kim Jensen, afdelingschef, Skorstensgaard Frederikshavn


Læs mere om Frederikshavn

Skorstensgaard Frederikshavn

Toftegårdsvej 24 9900 Frederikshavn +45 7370 9663 frederikshavn@skorstensgaard.dk Vejviser indskrivning
Man - Tors: 7.00 - 16.30
Fredag: 7.00 - 15.30
værksted
Man - Tirs: 7.30 - 16.00
Ons - Fredag: 7.30 - 15.00

Op til 40% billigere end mærkeværkstedet på service

Om Skorstensgaard i Frederikshavn

Ved ankomst til Skorstensgaard i Frederikshavn bliver du mødt af dygtige medarbejdere, der sørger for indskrivning af din bil. Her aftaler I sammen, hvad der skal laves på din bil, og du får tilsendt aftalen på email. Dermed har du aftalen på skrift før arbejdet på din bil påbegyndes.


Afdelingen i Frederikshavn er klar til at hjælpe dig med serviceeftersyn og reparation af din bil uanset bilens mærke og årgang.


Skorstensgaard garanterer desuden at du bibeholder bilens fabriksgaranti, såfremt den stadig er i garantiperioden, når du vælger at få service efter fabrikkens forskrifter. Ellers betaler vi! Og vi sørger naturligvis for at din servicebog får et godkendt stempel og opdateres med de relevante oplysninger.

Op til 40% billigere end mærkeværkstedet

Skorstensgaard ønsker at give alle kunder en fantastisk værkstedsoplevelse, og det gør vi ved at levere arbejde i god kvalitet, til en pris der er op til 40% billigere, end dem du er vant til hos dit mærkeværksted i Frederikshavn.


Vi har en filosofi om at når bilen skal en tur på værksted, så skal det ikke koste mere end nødvendigt, men arbejdet skal stadig være i god kvalitet.


Du kan altid få et 100% gratis tilbud fra Skorstensgaard i Frederikshavn. Benyt knapperne her på siden. Vi sender tilbuddet inden for 48 timer på hverdage.

Kompetent hold i Frederikshavn

Vi har arbejdet intensivt med at få sat det helt rigtige hold af mekanikere, teknikere og værkførere i Frederikshavn. Vores medarbejdere har stort lokalkendskab, hvilket vi synes er en fordel, selvom du muligvis ikke bemærker det, når du taler med os.


Men det vigtigste er jo kendskabet til bilerne, så vi er i stand til at reparere og servicere alle bilmærker og -modeller, og det er helt bestemt på plads. 


Vi vægter erfaring højt og gør ydermere meget ud af at uddanne vores medarbejdere løbende, så vi kontinuerligt sikrer, at bilerne bliver gennemgået efter de nyeste informationer og bilfabrikkernes forskrifter. Vores mål er at arbejde både effektivt og korrekt på din bil.

Vores kunder får gode fordele

Som kunde hos Skorstensgaard har du mulighed for at benytte vores omfattende fordelsprogram.


Her finder du blandt andet mobilitetsservice, 100 % fabriksgaranti, flere rabatordninger samt en mulighed for at udskyde betaling af din værkstedsregning i op til 60 dage med et Skorstensgaard Servicekort.


Samtidig vil vi opfordre dig til, at du downloader vores app, så du har din bils værkstedshistorik let tilgængelig og lige ved hånden. Du kan også vælge at logge ind i Mit Værksted i menuen her på siden.

Find vej til Skorstensgaard i Frederikshavn

Du finder Skorstensgaard i Frederikshavn på Toftegårdsvej 24.


Skal du med bus hen til os, så hop på Bus 1 og stå af ved Fladstrandcentret og gå det sidste stykke. Det tager ca. 20 minutter fra stationen.


Ønsker du at aflevere din bil hos os, uden for vores åbningstid, kan du trygt lægge din nøgle i vores sikrede nøgleboks.

Bestil tid på værkstedet

Skorstensgaard i Frederikshavn udfører reparation og serviceeftersyn på alle biler uanset model, årgang og mærke.


Om din bil kommer fra Tyskland, Sverige, Italien, Frankrig eller et femte land er underordnet for os. Vi er klar til at gennemgå den efter bilfabrikkens egne forskrifter og give dig en fantastisk værkstedsoplevelse.


Vi glæder os til at se dig og din bil på værkstedet og er klar til at byde dig velkommen i afdelingen.