Spar altid 20-40% i forhold til mærkeværkstederne

Faglighed og kundeservice i særklasse

Hos Skorstensgaard i Viby stiller vi høje krav til vores værkføreres faglige viden, derfor er de alle udlært mekanikere. Ydermere har de alle gennemgået en lederuddannelse, som i kombination med deres baggrund sætter dem i stand til at yde en yderst kvalificeret rådgivning omkring din bil.


Mekanikerne på værkstedet i Viby, sendes jævnligt på fagspecifikke kurser, der er specialiseret indenfor nyeste teknologi, diagnosemetoder og teknisk værktøj, såvel som mærke specifikke innovationer. Mekanikerene er derfor altid opdateret på den sidste nye viden indenfor et bredt spektre af emner.

Kurserne tilrettelægges i samarbejde med Bosch Autodivision og Syddansk Erhvervsskole.


Henrik Dolleris

Afdelingschef


Tlf.: +45 7216 1759

Mail: hd@skorstensgaard.dk


Efter 22 år hos Peugeot på den anden side af gaden, valgte Henrik at søge nye udfordringer og nyt arbejdsmiljø hos Skorstensgaard. Det der gør Henrik godt tilpas hos Skorstensgaard er omgangstonen, kollegaerne, den gensidige respekt og anerkendelsen. Her føler han sig udfordret og hørt.


”Min jobsamtale var virkelig positiv. Den måde jeg blev mødt på og hørt på. Det tiltalte mig at vi var så enige om hvordan værkstedet skulle drives, hvordan kunderne og medarbejderne skulle behandles. Inden jeg søgte var jeg meget i tvivl. Skorstensgaard er jo et frit værksted - var der så ikke styr på noget? Men efter samtalen med Martin Skorstensgaard var jeg slet ikke i tvivl om at det ville være et godt sted for mig.”


Beskriv Skorstensgaard med 3 ord:

Ekspanderende, reklamerende og professionel


Yndlingsbeskæftigelse:

Fluefiskeri


Drømmebil:

Range Rover Sport


Viby holdet


Hvor mange er vi:

14

Afdelingsledere:

1

Værkførere:

3

Mekanikere/ teknikere/ pladesmede:

7

Lærlinge:

2

Arbejdsmænd:

2

Glemt adgangskode?