Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Faglighed og kundeservice i særklasse

Hos Skorstensgaard i Viby stiller vi høje krav til vores værkføreres faglige viden, derfor er de alle udlært mekanikere. Ydermere har de alle gennemgået en lederuddannelse, som i kombination med deres baggrund sætter dem i stand til at yde en yderst kvalificeret rådgivning omkring din bil.


Mekanikerne på værkstedet i Viby, sendes jævnligt på fagspecifikke kurser, der er specialiseret indenfor nyeste teknologi, diagnosemetoder og teknisk værktøj, såvel som mærke specifikke innovationer. Mekanikerne er derfor altid opdateret på den sidste nye viden indenfor et bredt spektre af emner.

Claus Lauridsen

Afdelingschef


Tlf.: +45 8140 3496

Mail: clla@skorstensgaard.dk


Claus Lauridsen er ny mand i spidsen for en af de Skorstensgaard-afdelinger, der har været med i mange år. Samtidig er værkstedet i det sydlige Aarhus også blandt de største i porteføljen.


Afdelingschefen, der selv er bosat i det østjyske, har mange års erfaring fra branchen – både fra mærkeværksteder og den frie del af eftermarkedet.

Henrik Dolleris

Værkstedschef


Tlf.: +45 7216 1759

Mail: hd@skorstensgaard.dk


Efter 22 år hos Peugeot på den anden side af gaden, valgte Henrik at søge nye udfordringer og nyt arbejdsmiljø hos Skorstensgaard. Det der gør Henrik godt tilpas hos Skorstensgaard er omgangstonen, kollegaerne, den gensidige respekt og anerkendelsen. Her føler han sig udfordret og hørt.


”Min jobsamtale var virkelig positiv. Den måde jeg blev mødt på og hørt på. Det tiltalte mig at vi var så enige om hvordan værkstedet skulle drives, hvordan kunderne og medarbejderne skulle behandles. Inden jeg søgte var jeg meget i tvivl. Skorstensgaard er jo et frit værksted - var der så ikke styr på noget? Men efter samtalen med Martin Skorstensgaard var jeg slet ikke i tvivl om at det ville være et godt sted for mig.”

Sebastian Skouboe Kristensen

Værkfører


Tlf.: +45 7216 1759

Mail: ss@skorstensgaard.dk


Før Sebastian kom til Skorstensgaard, stod han i lære hos Ove B. Dirksen i Skanderborg. Efter veloverstået uddannelse var Sebastian overbevist om at han skulle fortsætte arbejdet samme sted, men efter som Skorstensgaard er svære at overse, så endte han - efter gode samtaler med Martin Skorstensgaard - med at blive ansat i vores Viby afdeling.


Og Sebastian har ikke et sekund fortrudt det, hvilket blandt andet hænger sammen med Skorstensgaards tårnhøje ambitionsniveau.

Viby holdet


Hvor mange er vi:

14

Afdelingsledere:

1

Værkførere:

3

Mekanikere/ teknikere/ pladesmede:

7

Lærlinge:

2

Arbejdsmænd:

2