Faglighed og kundeservice i særklasse

Hos Skorstensgaard i Viby stiller vi høje krav til vores værkføreres faglige viden, derfor er de alle udlært mekanikere. Ydermere har de alle gennemgået en lederuddannelse, som i kombination med deres baggrund sætter dem i stand til at yde en yderst kvalificeret rådgivning omkring din bil.

 

Mekanikerne på værkstedet i Viby, sendes jævnligt på fagspecifikke kurser, der er specialiseret indenfor nyeste teknologi, diagnosemetoder og teknisk værktøj, såvel som mærke specifikke innovationer. Mekanikerne er derfor altid opdateret på den sidste nye viden indenfor et bredt spektre af emner.

Sebastian Skouboe Kristensen

Afdelingsleder


Tlf.: +45 7216 1759

Mail: ss@skorstensgaard.dk


Før Sebastian kom til Skorstensgaard, stod han i lære hos Ove B. Dirksen i Skanderborg. Efter veloverstået uddannelse var Sebastian overbevist om at han skulle fortsætte arbejdet samme sted, men efter som Skorstensgaard er svære at overse, så endte han - efter gode samtaler med Martin Skorstensgaard - med at blive ansat i vores Viby afdeling.


Og Sebastian har ikke et sekund fortrudt det, hvilket blandt andet hænger sammen med Skorstensgaards tårnhøje ambitionsniveau.

 

Viby holdet

 

Hvor mange er vi:

14

Afdelingsledere:

1

 

Værkførere:

3

 

Mekanikere/ teknikere/ pladesmede:

 

7

 

Lærlinge:

 

2

 

Arbejdsmænd:

 

 

2