Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

Frit autoværksted i Odense C

Mit navn er Denis Indir Imsirovic - og som chef for afdelingen står jeg klar til at hjælpe dig når din bil skal til service eller reparation på værkstedet i Odense C.

”Hos Skorstensgaard i Odense C får du den bedste og billigste værkstedsoplevelse!”

Vi har nogle at byens skarpeste priser, faktisk garanterer vi at presse prisen 20% på dit tilbud fra et mærkeværksted. Og du får en række fordele som gyldigt stempel, gratis vejhjælp, 100% fabriksgaranti og fri lånebil.

Så skal din bil repareres eller have et serviceeftersyn, så lad mig give dig et 100% uforpligtende tilbud på det, så du selv kan se hvor meget du sparer. Du er til hver en tid også er meget velkommen til at bestille tid på værkstedet lige her på hjemmesiden. Det er både nemt og hurtigt.

Har du spørgsmål vedrørende din bil, service eller reparation, skal du blot ringe til mig eller sende en email. Jeg er altid klar med gode råd og hjælper dig gerne med både tilbud og tidsbestilling.

Denis Indir Imsirovic, afdelingschef hos Skorstensgaard i Odense C

Læs mere om Odense C

Skorstensgaard Odense C

Thorslundsvej 1B 5000 Odense C +45 7370 8936 odensec@skorstensgaard.dk Vejviser indskrivning
Man-Tors: 7.30-16.30
Fredag: 7.30-15.30
værksted
Man-Tors: 8.00-16.00
Fredag: 7.30-15.00
Skorstensgaard autoværksted i Odense C - spar 20-40% ift. dit autoriserede værksted
Skorstensgaard værksted i Odense C - Reparation og service af biler til tyske værkstedspriser - set fra parkeringsplads
Indgang for kunder til vores indskrivning - Skorstensgaard Odense C
Skorstensgaard i Odense C - Takket være gratis internet kan du arbejde i vores venterum mens din bil er til service

Lokalt mekaniker-team med masser af erfaring

Det lokale præg er tydeligt på værkstedet, men har du besøgt et Skorstensgaard autoværksted før, så vil du også genkende det. Vores koncept og design efterlader ingen tvivl.

Hos Skorstensgaard er det vigtigt at du er tryg ved, at overlade din bil til os. Derfor er det også et erfarent hold af mekanikere, vi har samlet i Odense C. For os er det vigtigt med erfaring, da det giver bedre muligheder for at kunne servicere alle bilmærker.

Vi sender dog stadig vores folk på kurser. Det gør vi for at sikre, at de er opdateret på viden vedrørende bilerne, og ikke mindst for at de kan betjene testudstyr og udføre fejlsøgning tilfredsstillende. Hos Skorstensgaard anser vi uddannelse som meget vigtigt. Ikke mindst set i lyset af al den elektronik der findes i biler nu. Og det vil vokse med årene. Derfor bruger vi mange ressourcer på netop dette område.

Om Skorstensgaard i Odense C

Holdet på værkstedet i Odense C består af dygtige mekanikere og teknikere. Dermed er vi klar til at få din bil ind og lave service eller reparere den uanset model og årgang.

Det er vores klare holdning, at alle vores kunder skal have en god værkstedsoplevelse og behandling hos Skorstensgaard.

Er din bil så ny, at der stadig er fabriksgaranti på den, så kan du sagtens lade os servicere den. Vi arbejder ud fra bilfabrikkernes forskrifter, og sørger for at bilens servicebog udstyres med et 100% godkendt stempel. Det er din sikkerhed for, at garantien er intakt.

Det er dog stadig på fakturaen, du mærker den mest markante forskel. Ved at benytte Skorstensgaard, kan du benytte dig af vores koncept 20% prispres, hvor du sparer 20% på regningen i forhold til tilbud indhentet fra dit mærkeværksted - få et tilbud og se selv.

Matcher Tyske Værkstedspriser

Hos Skorstensgaard matcher vi Tyske Værkstedspriser på tilbud fra autoværksteder i Tyskland m. originale dele. Det betyder i al sin enkelthed, at du kan spare mange penge på din værkstedsregning.

Men uanset den lave pris for service på din bil, så skal din oplevelse på vores værksted være førsteklasses. Vores undersøgelser viser, at det lykkes - for vores kunder er meget tilfredse.

Interne kundeundersøgelser fortæller således, at ni ud af ti kunder vil anbefale os til andre - og at vi får betegnelsen "fremragende" på Trustpilot.

Du kan booke tid på værkstedet i Odense C eller bestille et gratis og uforpligtende tilbud her på siden med det samme.

Mekaniker kompetencer på værkstedet i Odense C

Vores mekanikere på værkstedet i Odense C kan håndtere alle bilmærker uanset årgang og model. De er dog meget stærke, når det kommer til Audi, VW og Porsche. Sidstnævnte kræver specielt testudstyr, og det forefindes i netop denne afdeling.

Men mekaniker teamet har generelt godt styr på bilreparationer, så uanset om du kommer med en fransk, italiensk, tysk, svensk, koreansk, amerikansk bil eller en bil fra et helt 7. land, vi ikke har nævnt her, så kan du trygt overlade den til os, da vi altid arbejder ud fra bilfabrikkernes forskrifter.


Skorstensgaard i Odense C står klar til at foretage service eller reparation på netop din bil.

Ejer du en bil med automatgear, kan vores afdeling på Hvidkærvej i Odense SV både servicere og reparere din gearkasse.

Kundefordele hos Skorstensgaard

Ved at vælge Skorstensgaard som dit autoværksted, så får du mulighed for at gøre brug af en masse gode kundefordele.

Vi tilbyder mulighed for gratis lånebil eller en kundecykel til dig der bor eller arbejder tæt på værkstedet.

Med et Skorstensgaard servicekort har du desuden mulighed for at udskyde betaling af din faktura. Og apropos fakturaen, så ved du altid på forhånd, hvad du skal betale. Vi aftaler alt arbejde på forhånd, og skulle der dukke noget op i løbet af eftersynet, så kontakter vi dig for din godkendelse. Vi har selvfølgelig en pris klar og udfører aldrig reparationen uden din accept.

Sådan finder du os i Odense C

Skorstensgaard i Odense C finder du på adressen Thorslundsvej 1B, ikke ret langt fra, hvor Otterupvej bliver til Næsbyvej. Vi deler lokaler med Forza Leasing og er nabo til en Lidl butik.

Benytter du dig af offentlig transport, skal du vælge Bus 91 og stå af ved busstoppestedet ud for Næsby Pub’en. Så finder du os lidt længere nede af Næsbyvej.

Ved aflevering af din bil uden for værkstedets normale åbningstid, skal du blot lægge bilnøglen i vores nøgleboks.