Tilbage til menu
 • Privat
 • Erhverv
 • Service med fabriksgaranti
 • Service til ældre biler
 • Bremser
 • Motor og gearkasse
 • Dæk og Fælge
 • Ruder og viskere
 • A/C og Klimaanlæg
 • Batteri og strøm
 • Motorfejl og Fejllamper
 • Udstødningssystem
OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE
Reservedele
Vi samarbejder med Bosch om både reservedele og testudstyr. Det betyder bl.a. vi giver 3 års reservedelsgaranti. Læs mere her

Frit autoværksted i Odense C

Mit navn er Steven Kelputh og vores værksted står til din disposition på Thorslundsvej i Odense C, når din bil skal til service eller reparation. Søger du rådgivning vedrørende din bil, er jeg klar, og jeg glæder mig meget til at hjælpe dig!


Du får det naturligvis til tyske værkstedspriser, hvilket vil sige, at vi er op til 40% billigere end mærkeværkstederne. Service og kvalitet er dog lige så høj hos os som hos dem.


Skal din bil repareres eller have et serviceeftersyn, er jeg altid klar til at give dig et 100% uforpligtende tilbud, ligesom du til hver en tid er meget velkommen til at bestille tid på værkstedet lige her på hjemmesiden. Det er både nemt og hurtigt.


Har du spørgsmål vedrørende din bil, service eller reparation, skal du blot ringe til mig eller sende en email. Jeg er altid klar med gode råd og hjælper dig gerne med både tilbud og tidsbestilling.


”Hos Skorstensgaard i Odense får du den bedste og billigste værkstedsoplevelse!”


Steven Kelputh, regionschef, Skorstensgaard


Læs mere om Odense C Læs mindre om Odense C

Om Skorstensgaard i Odense C

Holdet på værkstedet i Odense C består af dygtige mekanikere og teknikere. Dermed er vi klar til at få din bil ind og lave service eller reparere den uanset model og årgang.


Det er vores klare holdning, at alle vores kunder skal have en god værkstedsoplevelse og behandling hos Skorstensgaard.


Er din bil så ny, at der stadig er fabriksgaranti på den, så kan du sagtens lade os servicere den. Vi arbejder ud fra bilfabrikkernes forskrifter, og sørger for at bilens servicebog udstyres med et 100% godkendt stempel. Det er din sikkerhed for, at garantien er intakt.


Det er dog stadig på fakturaen, du mærker den mest markante forskel. Ved at benytte Skorstensgaard får du priser der er op til 40% billigere end det autoriserede autoværksted.

Op til 40% billigere end mærkeværkstederne

Hos Skorstensgaard arbejder vi med Tyske Værkstedspriser. Det betyder i al sin enkelthed at du sparer mange penge på din værkstedsregning. Faktisk er vi op til 40% billigere end de aut. værksteder.


Men uanset den lave pris for service på din bil, så skal din værkstedsoplevelse være god og kvaliteten i arbejdet er stadig være 1. klasses. Vores undersøgelser viser at kunderne er meget tilfredse.


Du kan booke tid på værkstedet i Odense C eller bestille et gratis og uforpligtende tilbud her på siden med det samme.


Lokalt mekaniker team med masser af erfaring

Det lokale præg er tydeligt på værkstedet, men har du besøgt et Skorstensgaard autoværksted før, så vil du også genkende det. Vores koncept og design efterlader ingen tvivl.


Hos Skorstensgaard er det vigtigt at du er tryg ved, at overlade din bil til os. Derfor er det også et erfarent hold af mekanikere, vi har samlet i Odense C. For os er det vigtigt med erfaring, da det giver bedre muligheder for at kunne servicere alle bilmærker.


Vi sender dog stadig vores folk på kurser. Det gør vi for at sikre, at de er opdateret på viden vedrørende bilerne, og ikke mindst for at de kan betjene testudstyr og udføre fejlsøgning tilfredsstillende. Hos Skorstensgaard anser vi uddannelse som meget vigtigt. Ikke mindst set i lyset af al den elektronik der findes i biler nu. Og det vil vokse med årene. Derfor bruger vi mange ressourcer på netop dette område.

Mekaniker kompetencer på værkstedet i Odense C

Vores mekanikere på værkstedet i Odense C kan håndtere alle bilmærker uanset årgang og model. De er dog meget stærke, når det kommer til Audi, VW og Porsche. Sidstnævnte kræver specielt testudstyr, og det forefindes i netop denne afdeling.


Men mekaniker teamet har generelt godt styr på bilreparationer, så uanset om du kommer med en fransk, italiensk, tysk, svensk, koreansk, amerikansk bil eller en bil fra et helt 7. land, vi ikke har nævnt her, så kan du trygt overlade den til os, da vi altid arbejder ud fra bilfabrikkernes forskrifter.


Skorstensgaard i Odense C står klar til at foretage service eller reparation på netop din bil.

Kundefordele hos Skorstensgaard

Ved at vælge Skorstensgaard som dit autoværksted, så får du mulighed for at gøre brug af en masse gode kundefordele.


Vi tilbyder mulighed for gratis lånebil eller en kundecykel til dig der bor eller arbejder tæt på værkstedet.


Med et Skorstensgaard servicekort har du desuden mulighed for at udskyde betaling af din faktura. Og apropos fakturaen, så ved du altid på forhånd, hvad du skal betale. Vi aftaler alt arbejde på forhånd, og skulle der dukke noget op i løbet af eftersynet, så kontakter vi dig for din godkendelse. Vi har selvfølgelig en pris klar og udfører aldrig reparationen uden din accept.

Sådan finder du os i Odense C

Skorstensgaard i Odense C finder du på adressen Thorslundsvej 1B, ikke ret langt fra, hvor Otterupvej bliver til Næsbyvej. Vi deler lokaler med Forza Leasing og er nabo til en Lidl butik.


Benytter du dig af offentlig transport, skal du vælge Bus 91 og stå af ved busstoppestedet ud for Næsby Pub’en. Så finder du os lidt længere nede af Næsbyvej.


Ved aflevering af din bil uden for værkstedets normale åbningstid, skal du blot lægge bilnøglen i vores nøgleboks.

Glemt adgangskode?