Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Faglighed og kundeservice helt i top

Når faglighed og kundeservice går op i en højere enhed, så følger kundetilfredsheden med. Og netop dette arbejder Skorstensgaards afdelinger kontinuerligt på. Det gælder også afdelingen i Odense C, hvor du vil få god og kompetent rådgivning, når det gælder din bil. Ved at benytte os som dit foretrukne autoværksted vil du opleve en meget høj grad af gennemsigtighed i arbejdet. Vi leverer alle tilbud på skrift, og når du henter din bil gennemgår vi sammen fakturaen, så du præcist ved, hvad du betaler for og at dette stemmer overens med det aftalte.


Bilfabrikkerne udvikler hele tiden på bilerne og mængden af elektronik i en bil vokser konstant. Derfor sender vi løbende både værkførere, teknikere og mekanikere på kurser og uddannelser, så vi er sikre på at have den nyeste viden om de enkelte biltyper. Det giver de bedste og mest effektive reparationer og serviceeftersyn og ikke mindst god service og kunderådgivning.

Danni Larsen

Afdelingschef


Tlf.: +45 3015 2677

Mail: dlar@skorstensgaard.dk


Danni har været en del af Skorstensgaard-kæden siden efteråret 2019 - men har mange års erfaring inden for autobranchen.

Han er uddannet mekaniker og autoteknolog, og har gennem en årrække stået i spidsen for et større autoværksted i Odense.

Thomas Pilegaard

Værkfører


Tlf.: +45 7216 1754

Mail: thpi@skorstensgaard.dk


Thomas er uddannet mekaniker i Vejle i sommeren 2005 og har siden haft forskellige stillinger, bla. som chefmekaniker. Han har også været 1 år i Bangkok som sælger af alarmer.


Nu er han tilbage i autobranchen, som værkfører hos Skorstensgaard og sætter en stor ære i at guide kunderne så de får den rigtige vejledning og derved får bedst valuta for pengene.

Odense C holdet:

Hvor mange er vi:

12

Afdelingschef:

1

Værkførere & indskrivere:

2

Mekanikere & pladesmede:

5

Lærlinge:

4