Spar altid 20-40% i forhold til mærkeværkstederne

Faglighed og kundeservice helt i top

Når faglighed og kundeservice går op i en højere enhed, så følger kundetilfredsheden med. Og netop dette arbejder Skorstensgaards afdelinger kontinuerligt på. Det gælder også afdelingen i Odense C, hvor du vil få god og kompetent rådgivning, når det gælder din bil. Ved at benytte os som dit foretrukne autoværksted vil du opleve en meget høj grad af gennemsigtighed i arbejdet. Vi leverer alle tilbud på skrift, og når du henter din bil gennemgår vi sammen fakturaen, så du præcist ved, hvad du betaler for og at dette stemmer overens med det aftalte.


Bilfabrikkerne udvikler hele tiden på bilerne og mængden af elektronik i en bil vokser konstant. Derfor sender vi løbende både værkførere, teknikere og mekanikere på kurser og uddannelser, så vi er sikre på at have den nyeste viden om de enkelte biltyper. Det giver de bedste og mest effektive reparationer og serviceeftersyn og ikke mindst god service og kunderådgivning.

Søren Rosenbæk

Afdelingschef & Partner


Tlf.: +45 7370 8936

Mail: sr@skorstensgaard.dk


Søren blev ansat som tekniker i Fredericia i 2013. 9 mdr. senere flyttede han til afdelingen i Odense SV og blev dér ansvarlig for det tekniske arbejde blandt mekanikerne samt for at styre alt skade arbejde.


”Jeg søgte Skorstensgaard som arbejdsplads fordi det er en god arbejdsplads med mulighed for at udvikle sig. Jeg kom som vikar men blev ansat på 2. dagen. Det er sjovt at prøve noget nyt og få mere erfaring.”


I dag er Søren Partner og afdelingschef for værkstedet i Odense C.Beskriv Skorstensgaard med 3 ord:

Ambitiøs, ”fart på”, ærlig


Yndlingsbeskæftigelse:

At renovere mit hus


Drømmebil:

Porsche 911


Odense C holdet:

Hvor mange er vi:

12

Afdelingschef:

1

Værkførere & indskrivere:

2

Mekanikere & pladesmede:

5

Lærlinge:

4

Glemt adgangskode?