Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Kunden i centrum - hver gang

Hos Skorstensgaard i Ballerup er det ikke hvem som helst der kan blive værkfører. Det kræver nemlig en faglig uddannelse som mekaniker eller tekniker, samt en 6 ugers lederuddannelse, som alle vores værkfører skal gennemgå. Denne kombination af faglig viden og indsigt kombineret med forståelse af kommunikation, mener vi giver det højeste niveau i forhold til kunderådgivning.


Mekanikeren og teknikeren, der reparerer og servicerer din bil, er løbende på kurser. Det sikrer både os og dig som kunde at det er højt kvalificeret og faguddannet personale, der er opdateret på det sidste nye teknologi, måleteknikker og fejlfinding.

Michael Brohammer

Afdelingschef


Tlf.: +45 7010 5030

Mail: mib@skorstensgaard.dk


Michael har tidligere været værkfører for Super Dæk Service, og har desuden været selvstændig i en anden branche. Nu er han dog tilbage i autobranchen som værkstedschef hos Skorstensgaard i Ballerup.


Michael elsker arbejdet med biler og kontakten til kunder. "Det giver en god hverdag", som han siger. 
Privat bor han sammen med sin kone og deres børn.

Ulrich Bergmann

Værkfører


Tlf.: 70105030

Mail: ube@skorstensgaard.dk


Ulrich er tidligere udvikler og leder inden for telebranchen. Han har rodet med elektronik i over 35 år - og elsker kontakten med kunderne. Og så er han glad for det administrative og de mange udfordringer, som en arbejdsdag også kan byde på.

Ulrich er udlært mekaniker hos Skorstensgaard i Ballerup, hvor han har været en del af medarbejderstaben siden 2015.


Ballerup holdet


Hvor mange er vi:

23

Afdelingschef:

1

Værkførere:

2

Pladeværkførere:

1

Mekanikere/teknikere:

8

Pladesmede:

3

Lærlinge:

7

Arbejdsdreng:

1