Vi har åbent på alle værksteder

Modtag gratis tips og råd i vores nyhedsbrev

tilmeld dig her

Frit autoværksted i Egå ved Århus

Mit navn er Brian Thørring Friis og jeg er afdelingschef hos Skorstensgaard Egå. Sammen med resten af vores dygtige team, glæder jeg mig til at tage imod dig hos Skorstensgaard på Stavneagervej 12 i Egå.

Jeg vil give dig den bedste og billigste værkstedsoplevelse hos Skorstensgaard i Egå!

Vi har professionelle mekanikere og teknikere klar til at servicere og reparere din bil til priser der kan matche Tyske Værkstedspriser. Det betyder, at vi prismatcher på tilbud fra autoværksteder i Tyskland m. originale dele.

Vi har en klar ambition om at være et billigere alternativ til mærkeværkstederne, samtidig med at du får gyldigt stempel i servicebogen, har mulighed for gratis vejhælp, 100% fabriksgaranti, fri lånebil osv.

Priserne er gode, og det er kvaliteten i det arbejde, der udføres, også. Det er vores mission, at levere rigtig gode værkstedsoplevelser til lav pris. Så skal din bil på værksted til enten reparation eller serviceeftersyn, så kan du altid få et gratis og uforpligtende tilbud fra mig. Det kan du bestille lige her på siden. Eller du kan kontakte os på telefon eller email. Vi tager imod alle biler uanset årgang og mærke.

Jeg svarer gerne på dine spørgsmål til priser, lige som jeg eller mine mekanikere kan rådgive dig om service og reparation til din bil.

Brian Thørring Friis, Afdelingschef.

 

Læs mere om Egå

Skorstensgaard Egå

Stavneagervej 12 8250 Egå +45 7370 8939 egaa@skorstensgaard.dk Vejviser indskrivning
Man - Tors: 7.30 - 16.30
Fredag: 7.30 - 15.30
værksted
Man - Tors: 8.00 - 16.00
Fredag: 7.30 - 15.00
Kompetent mekaniker i færd med reparation på bil hos Skorstensgaard Egå
Skorstensgaard Egå. Værksted hvor du sparer 20-40% ift. mærkeværkstederne
Skorstensgaard autoværksted i Egå ved Århus. Reparation og service på biler uanset mærke og årgang
Skorstensgaard Egå. Facade på Stavneagervej 12. Velkommen til Tyske Værkstedspriser

Bliv bare hjemme - så henter vi din bil

Det er vigtigt, at vi passer på i disse Corona-tider - og derfor har vi lavet et koncept, som vi kalder Take-Away Mekaniker. Vi henter din bil hjemme hos dig - og vi kommer med den igen, når den er tip-top i stand.

Og gennem hele processen har vi naturligvis fokus på at spritte af og desinficere - både før, under og efter endt reparation og levering.

1) Du booker en reparation online eller på telefonen - du skal blot huske at nævne, at du vil benytte dig af vores Take-Away Mekaniker-koncept.

2) Vi henter bilen.

3) Via telefonen gennemgår vi derefter ordren med dig.

4) Bilen bliver repareret på vores værksted.

5) Efter endt reparation kontakter vi dig og aftaler betaling og levering.

6) Vi afleverer bilen igen efter betaling.

Vi har også indført Kontaktløs Kundebetjening. Læs mere om det - og om Corona generelt - her.

Reparation af alle bilmærker på værkstedet i Egå

På vores værksted i Egå i den nordlige del af Aarhus-området foretages reparation og service af alle biler uanset model og årgang.

Egå-afdelingen har rigtig godt styr på bilreparationer og autoservice. Det betyder, at du uden problem kan sende din bil på vores værksted uanset om den er tysk, fransk, italiensk, svensk eller noget helt femte.

Ved at benytte Skorstensgaard i Egå er din bil på et værksted bestående af professionelle mekanikere.

Om Skorstensgaard i Egå

Vi udfører alle mulige reparationer og serviceeftersyn på alle bilmærker og -modeller og du vil opleve en god kvalitet i arbejde og kundeservice.

Skal der fejlsøges eller diagnosticeres på din bil, så skal du blot vide at vores teknikere udelukkende benytter måleudstyr, der er fabriksgodkendt.

Dertil kan du lægge at vi også kun benytter godkendte reservedele, som vi i øvrigt giver 3 års garanti på.

Og vi giver dig selvfølgelig et 100% godkendt stempel i din bils servicebog, når du får udført service ved Skorstensgaard.

Mekanikere med både erfaring og lokalkendskab

Holdet af teknikere, værkførere og mekanikere i Egå har et stærkt lokalt kendskab til både Egå og Aarhus. Det er ikke nødvendigvis noget du bemærker, men vi ser det som en klar fordel i det daglige arbejde.

Du kan trygt overlade din bil til os. Vores hold består af erfarne folk, hvilket er vigtigt, når vi håndterer alle biler uanset mærke og årgang. Det betyder også at vores mekanikere har prøvet lidt af hvert, og dermed er de helt klar over, hvordan opgaver skal udføres bedst og mest effektivt.

Samtidig uddanner vi mandskabet løbende, så værkstedet konstant har den nyeste viden til rådighed og dermed kan udføre reparation og service kompetent og hurtigt.

Vi vil være billigere end mærkeværkstederne

Tyske værkstedspriser er blevet synonym med Skorstensgaard og konceptet er ganske simpelt. Du skal have både den billigste og den bedste værkstedsoplevelse hos os.

Hvordan? Vi leverer service i topklasse, hvilket vores omfattende tilfredshedsundersøgelser er bevis for.

En ting er arbejdet, en anden er prisen. Vi MENER det, når vi kalder det Tyske Værkstedspriser! Vi prismatcher et tilbud fra et hvilket som helst autoværksted i Tyskland. Du kan også vælge at benytte dig af vores 20% Prispres koncept - kom med et tilbud fra et dansk mærkeværksted og vi går 20% under prisen

Ekstra fordele til vores kunder

Som kunde ved Skorstensgaard i Egå får du mulighed for at benytte dig af en perlerække af gode kundefordele. Det er for eksempel her du finder fantastiske rabatordninger, gratis vejhjælp og hvad siger du til at bibeholde din bils fabriksgaranti?

Sidstnævnte kræver blot at du følger bilens servicebog og får foretaget service efter fabrikkens forskrifter.

Vi giver dig også mulighed for at få en gratis lånebil eller -cykel stillet til rådighed, mens vi reparerer din bil. Du kan selvfølgelig også vente i vores hyggelige venterum, hvis værkstedsbesøget ikke varer hele dagen. Venterummet er udstyret med behagelige siddepladser, tv, gratis kaffe og internet.

Sådan finder du vores værksted i Egå

Skal du med offentlig transport fra Aarhus centrum til Skorstensgaard i Egå, så skal du ombord i bussen på rute 123. 

Du skal stå af ved stoppestedet Skæring og gå den sidste kilometer til fods. Gåturen tager godt og vel et kvarter og tiden i rute 123 er cirka 35 minutter, hvilket giver en samlet rejsetid fra centrum af Aarhus på cirka 50 minutter.

Kommer du til værkstedet uden for åbningstiden for at aflevere din bil, så lægger du blot din bilnøgle i vores nøgleboks.