Høj kundetilfredshed er højeste prioritet

Vores kunder skal være glade for at besøge værkstedet i Haderslev. Derfor er kundetilfredsheden af højeste prioritet. Derfor kan du som kunde altid få kompetent og faglig stærk rådgivning omkring din bil. Gennemsigtighed er en vigtig faktor i vores service og du fået derfor alle tilbud på skrift, ligesom vi gennemgår fakturaen med dig ved afhentning af bilen.


Vi sørger for at vores medarbejder, både værkfører og mekanikere, holdes opdateret på ny viden og teknologi. Det betyder at vi kan tilbyde den rigtige rådgivning og den bedste service, så vores kunder kommer afsted i en sikker bil.


Dennis Petersen

Afdelingschef og partner i Haderslev


Tlf.: +45 73 70 89 69

Mail: haderslev@skorstensgaard.dk


Dennis kom til Skorstensgaard som mekaniker i år 2012. Efter nogle år på værkstedet, fik han tilbuddet om at blive partner i Haderslev, og var "hooked" med det samme.


"Drømmen om at have mit eget værksted, og være en del af noget større, har altid været der - endelig blev det min tur. Det er en af de bedste beslutninger i mit liv."


Mikkel Callesen

Værkfører


Tlf.: +45 7370 8969

Mail: mc@skorstensgaard.dk


Mikkel har arbejdet som mekaniker siden han var 16 år og kom i mesterlære. Her var han i 6 år, indtil han startede på uddannelse som autoteknolog. Uddannelsen førte ham til Skorstensgaard, da han skulle i praktik og nu er han værkfører på værkstedet i Haderslev. Han elsker kundekontakten og elsker at give kunderne en grundig rådgivning og en høj service.

Haderslev holdet:

Hvor mange er vi:

6

Afdelingschef:

1

Værkfører:

1

Mekanikere/teknikere/pladesmede:

4

Arbejdsmænd:

0