Få tilbud hurtigt

Vi reparerer alle bilmærker. Få et tilbud her, på blot 2 klik

Masser af fordele

Som fast kunde hos Skorstensgaard bliver du spækket med gode fordele

Lånebil

Mens vi ordner din bil, kan du låne vores. Vores kundebiler findes i mange størrelser.

Læs mere

Servicekort

Vent med at betale din værkstedsregning. Med servicekort har du muligheden for at udskyde betaling i op til 60 dage. Fuldstændig rente og gebyr frit.

Læs vilkår

100% fabriksgaranti

Ellers betaler vi!

Med Service efter Bogen garanterer vi reparation og service efter fabrikkens forskrifter

Læs vilkår

Gratis vejhjælp

24/7 i hele Danmark. Når du får lavet Service efter Bogen hos os har du gratis vejhjælp i hele DK

Læs vilkår

Gennemsigtighed

Vi går først igang når du har accepteret tilbuddet. Alle fakturaer gennemgår vi med dig og får det hele på skrift.

Læs mere

15% pensionistrabat

Er du fyldt 65 år? så får du 15% rabat på hele fakturaen. Kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter og kampagner

Læs vilkår
Mekaniker tjekker undervogn på bil

Hver 2. mekaniker hos Skorstensgaard kommer fra et mærkeværksted

Hos Skorstensgaard har vi ikke blot erfaring i ét eller to bilmærker, vi har erfaring i at reparere alle bilmærker.

 

Mekaniker tjekker undervogn på bil

 

Hvordan kan vi kende alle bilmærker? Det kan vi, fordi vi i kraft af at være en landsdækkende værkstedskæde har samlet mere end 150 mekanikere under samme koncept, som kan dele deres viden og erfaring på tværs af teams og afdelinger. Din bil er i trygge og erfarne hænder hos kompetente Skorstensgaard fagfolk. 

Faktisk ved vi, at hver 2. Skorstensgaard-mekaniker tidligere har arbejdet på et autoriseret mærkeværksted. De kommer blandt andet og søger ansættelse hos os, fordi de motiveres af den faglige udvikling, de får i et værkstedsteam, der har stor viden om og erfaring med et væld af bilmærker samlet på ét sted.

”Fordelen ved at være mekaniker hos Skorstensgaard er, at jeg har mulighed for at arbejde med alle slags bilmærker. Det styrker min faglige udvikling at lære og ikke mindst at lære fra sig. Jeg trives bedre og bliver mere erfaren her end hos et autoriseret værksted, hvor man blot arbejder med ganske få bilmærker hver eneste dag” 

Mikkel Rønne, mekaniker hos Skorstensgaard Esbjerg

 

Skorstensgaard Academy

Alle mekanikere, teknikere og værkførere hos Skorstensgaard uddannes internt i et specialdesignet læringsprogram Skorstensgaard Academy. Programmet indeholder beskrivelser, planer og læringsvideoer til Skorstensgaards kvalitets- og serviceprocesser samt eksterne kursusforløb, der holder den ansatte opdateret på alle nye teknologier og software indenfor bilreparation.

 

Skorstensgaard Academy

 

 

 

100 procent fabriksgaranti stempel

100% fabriksgaranti

Når du får serviceret din bil efter bilfabrikkernes forskrifter hos Skorstensgaard - bevarer du fabriksgarantien. 

 

Kunde i bil foran Skorstensgaard værksted

 

Med et Service efter Bogen beholder du fabriksgarantien, uanset om du besøger et autoriseret mærkeværksted eller et frit værksted som Skorstensgaard. Det er vedtaget jævnfør EU-kommissionens Euro-normer fra 2009, der handler om at undgå en skævvridning i konkurrencen mellem værksteder.

Skulle det mod forventning ske, at en garantisag afvises på grund af en reparation, som vi har udført, så sørger vi for at reparationen udbedres på et af vores værksteder, helt uden beregning for dig.

100% fabriksgaranti ved Service efter servicebogen - ellers betaler Skorstensgaard

 

Derfor bevarer du Fabriksgarantien

For at kunne servicere et bilmærke og samtidig bevare fabriksgarantien skal man have adgang til datasystemet på bilen. Det sker ved hjælp af diagnoseudstyr, som samarbejder med bilfabrikkernes datasystemer. Ifølge EU forordningen skal bilfabrikkerne stille deres forskrifter vedrørende reparations og diagnosevejledninger til rådighed for det frie værkstedsmarked.

Derfor kan vi hos Skorstensgaard, på det tekniske plan og via vores diagnoseudstyr, samarbejde direkte med fabrikkernes forskrifter for diagnosticering, reparation og omprogrammering, og dermed sikre at fabriksgarantien overholdes.

Vi bruger professionelt diagnoseudstyr fra verdenskendte producenter som Hella Gutmann, Texa, Bosch, Autologic og VCDS. Vi har typisk 3-6 testere på hvert værksted for, at kunne afdække diagonostisering og kodning af alle bilmærker fra mikro- til SUV- og luksusbiler.

 

Sådan foregår det

Når du melder din bil til service, spørger vi dig, hvilken servicetype du har behov for - og om du vil have bilen serviceret efter bogen (altså efter bilfabrikkens forskrifter) eller efter Skorstensgaards servicetjekskema. Hvis du ønsker at beholde fabriksgarantien skal du vælge et Service efter Bogen.

På din ordrebekræftelse og din faktura står der, at din bil modtager et SERVICEEFTERSYN IFØLGE FABRIKKENS FORSKRIFTER. Din servicebog stemples med et Skorstensgaard logo, og når du får din bil retur, har vi placeret det udfyldte servicetjekskema efter fabrikkens forskrifter på forsædet ved siden af din servicebog. Dette er din dokumentation for, at serviceeftersynet er udført efter fabrikkens forskrifter, og det skal du huske at gemme i tilfælde at at du ved en garanti sag eller videresalg skal dokumentere serviceeftersynets kvalitet.

 

Få et servicetilbud her

    

Et par husketing til dig

Foruden at sørge for, at din bil modtager et service efter fabrikkens forskrifter ved booking, er der et par enkelte punkter, du selv skal overholde, for at være sikker på, at beholde fabriksgarantien på din bil:

  • overholde de serviceintervaller, der er opgivet i din servicebog.
  • gemme dokumentation for Service efter Bogen, såsom servicetjekskema og faktura.
9 ud af 10 vil anbefale os til andre stempel

Gode anmeldelser og høj kundetilfredshed

Hovedparten af vores kunder er tilfredse eller meget tilfredse med den kvalitet og service, som vi leverer på vores værksteder. Læs om de gode oplevelser på Trustpilot.

 

89% anbefaler Skorstensgaard

Det er ikke kun de fine stjerner, som kunder har mulighed for at vurdere Skorstensgaard ud fra. Efter hvert besøg på et af vores værksteder modtager kunden en mail om at besvare vores tilfredshedsundersøgelse*. Naturligvis helt uforpligtende og frit.

Vi modtager mellem 300 og 500 besvarelser om måneden. Et af spørgsmålene i undersøgelsen går på: "Hvor tilfreds er du med dit seneste besøg på vores værksted?". Et andet lyder: "Vil du anbefale os til andre?". For begge udsagn får Skorstensgaard en rating på cirka 9 ud af 10. I begge tilfælde er tallet ikke kun højt – det er også konstant. Vi leverer altså konsekvent et godt niveau – og det knokler vi for at bevare. Har din bil ikke fået en reparation hos os endnu, er du velkommen til at kontakte dit lokale Skorstensgaard-værksted her.

 

89%
Vil anbefale Skorstensgaard til andre

*Kilde: Relation Monitor kundetilfredshedsundersøgelse
Opdateret: December 2023.

 

*Kilde: Relation Monitor.

 

Kvalitet opnås med dygtige mekanikere

Som kunde hos os kan du være tryg ved, at vi tager høj kvalitet og god service seriøst.

Blandt andet har vi en målsætning om at opretholde 0 fejl på vores værksteder. For at kunne opfylde dette har vi derfor iværksat en intern 2 faktor-kontrol ved gennemgang af service. Derudover kommer Teknologisk Institut på uanmeldt besøg hver måned for at lave kvalitetskontrol. Alt sammen for at sikre og dokumentere kvaliteten på vores værksteder.

Holdet af teknikere, værkførere og mekanikere er desuden alle erfarne, hvilket er et vigtigt krav hos os. Da vi er en værkstedskæde, der håndterer alle biler uanset mærke og årgang, ved de dermed, hvordan opgaven kan udføres bedst. Desuden uddanner vi vores mekanikere løbende, så de altid kan klare reparation og service mest effektivt.

Alt dette kommer naturligvis dig som kunde til gode. Det afspejler sig også i de vurderinger og gode anmeldelser, som kunderne giver os.

Vores høje målsætninger betyder ikke, at Skorstensgaard er 100% fejlfri. Det ved vi godt, vi ikke er, og det vil også være umuligt at tro, når vi servicerer mere end 100.000 biler årligt. Har vi fejlet, tager vi ansvar og retter fejlen eller kompenserer for det.

Overlad derfor trygt bilen til din lokale mekaniker hos Skorstensgaard.

 

90%
Er tilfredse med seneste besøg hos Skorstensgaard

*Kilde: Relation Monitor kundetilfredshedsundersøgelse
Opdateret: December 2023.

 

*Kilde: Relation Monitor.  

 

Trustpilot-anmeldelser af Skorstensgaard 

Når vores kunder har besøgt et af vores mange værksteder, vælger mange at lave en anmeldelse om Skorstensgaard på Trustpilot. Her kan du vurdere os og mange andre virksomheder med en angivelse af mellem 1 og 5 stjerner, hvor 5 er det bedste.

Med mere end 11.600 anmeldelser scorer Skorstensgaard i snit 4,3 stjerner**. Det giver os betegnelsen “fremragende” ifølge Trustpilot – og det er vi enormt beærede over. Hos Skorstensgaard ønsker vi nemlig at servicere både din bil og dig bedst muligt, så du får en god oplevelse.

 

 

 

Du kan selv gå på jagt blandt de mange Skorstensgaard-anmeldelser her. Og du er selvfølgelig også velkommen til at vurdere os, hvis din bil har været til service eller reparation hos os.

**Kilde: Trustpilot.

 

FAQ - Mest spurgte spørgsmål

Hos Skorstensgaard har vi mange tiltag for at sikre kvaliteten, og det ses på vores høje kundetilfredshed. Vi har bl.a. en 0 fejl strategi - en målsætning om at have 0 fejl på værkstedsreparationer, samt et 2-faktor kvalitetstjek af reparationer. Samtidig samarbejder vi også med Teknologisk Institut, som fører tilsyn med vores værksteder, hver måned, uanmeldt - og her viser resultatet af rapporterne at kvaliteten er helt iorden.

Skorstensgaard kæden tæller i skrivende stund 22 værksteder. Hele kæden er bygget op efter et stramt koncept med plads til den enkelte. Dette betyder at Skorstensgaard står bag dig, og hjælper dig med f.eks. markedsføring og bogholderi, samt lægger navn til din afdeling, mens du står for driften og væksten. Vi lægger høj vægt på især kundetilfredshed, og sørger for grundig oplæring i vores værdier og værktøjer.

Det er virkelig nemt at finde vores Skorstensgaard-afdelinger. Besøg listen over vores afdelinger, og søg på din nærmeste gade, bynavn eller postnummer - så vil du automatisk få vist din nærmeste Skorstensgaard. Her kan du også hurtigt finde vores telefonnummer, åbningstider og vejviser. Så kan du hurtigt få din finde vej, eller komme i kontakt med os.

Den danske værkstedskæde Skorstensgaard er grundlagt og ejet af tvillingerne Anders og Martin Skorstensgaard. Sådan har det været, siden virksomheden blev grundlagt i 2009. Begge brødre har erfaring med drift af værksted - både som selvstændige og som driftsansvarlige på mærkeværksteder. Fokus er lav pris og høj service i alle afdelinger. Du kan læse mere om Skorstensgaard her.

Auto Award priser for Årets Værksted

Årets Værksted - tre gange i træk!

I både 2016, 2017 og 2018 vandt Skorstensgaard prisen som Årets Værksted til Auto Awards

Auto Award priser for Årets Værksted

 

På præcis samme måde, som filmindustrien årligt fejrer sig selv ved eksempelvis Cannes-festivallen eller Oscar-uddelingen, så har også autobranchen i Danmark deres egen award-fest. Konceptet hedder Auto Awards - og formålet er at fremhæve, hædre og sætte pris på de aktører i den danske autobranche, der gør en signifikant forskel og sætter en høj standard til inspiration og udfordring for hele branchen.

Auto Awards-statuetterne gives til den virksomhed, som har været ansvarlig og drivende for arbejdet inden for den givne kategori. En af kategorierne er Årets Værksted i Danmark - og her har Skorstensgaard formået at rydde bordet tre år i træk. Det er aldrig før sket i netop den kategori, som er blandt de absolut mest eftertragtede - og det fortæller en hel del om, at Skorstensgaard-kæden skiller sig ud i mængden.

Du kan læse mere om Auto Awards her.

 

Auto Award priser for Årets Værksted

5 års garanti på skadereparationer emblem

5 års garanti på skadereparationer

Hos Skorstensgaard tilbyder vi en af Danmarks længste garantier på skadereparation. Kvaliteten på vores skadereparationer er nemlig så god, at vi ikke har problemer med at give 5 års garanti på reparationen. 

 

Pladesmed reparerer bil på pladeværksted

Vi ved blandt andet, at kvaliteten er så høj, fordi vi følger Eurogarants høje kvalitets-standarder, som bedømmer os på adskillige kvalitets- og sikkerhedskrav.

Skorstensgaard er Eurogarant-certificerede

Vi har skadecenter på samtlige Skorstensgaard-værksteder, og flere af disse er certificeret i forhold til EuroGarants kvalitetskrav.

Certificeringen er et kvalitetsstempel, som viser, at vi lever op til en række fælles europæiske krav, der sikrer ordentlighed og tryghed i samtlige reparationsprocesser.

Bliver en skadet bil repareret forkert, kan det betyde, at bilens sikkerhed forringes markant, derfor stiller vi høje krav til os selv om kvalitet og kontrollerer den regelmæssigt. Forbrugerorganisationen FDM kvalitetskontrollerer vores værksteder flere gange årligt for at sikre, at vi fortsat lever op til Eurogarants krav til kvalitet.

Helt efter bilfabrikkernes standarder

Det kan blandt andet resultere i alvorlige bil- og personskader, hvis en airbag for eksempel udløses for sent eller overhovedet ikke, som følge af en mangelfuld reparation.

Certificeringen sikrer, at bilen repareres nøjagtigt efter bilfabrikkernes forskrifter. 

At blive certificeret kræver, at værkstedet kontinuerligt arbejder målrettet med kvalitet og sikkerhed. Teknologisk Institut kvalitetskontrollerer vores værksted flere gange årligt for at sikre, at vi som værksted leverer høj kvalitet.

Du kan læse meget mere om Eurogarant her.

 

Eurogarant logo     5 års garanti på skadesreparationer emblem