Høj kundetilfredshed via gennemsigtighed og kompetente folk

Hos Skorstensgaard i Hobro er det vigtigt, at kunderne er glade for det arbejde vi udfører for dem. Dermed er kundetilfredsheden i fokus. Det betyder også at du kan regne med både kompetent og faglig stærk rådgivning, når det kommer til din bil. Sammen med kundetilfredshed det vigtigt at du oplever gennemsigtighed, når du kommer til Skorstensgaard. Du får alle tilbud på skrift og vi gennemgår naturligvis fakturaen sammen, så du ved, hvad du betaler for.

 

Når det kommer til ny viden og teknologi uddannes alle mekanikere, teknikere og værkførere løbende. Dermed får du også kompetent rådgivning, kvalitet i arbejdet og den bedst tænkelige service. Vores kunder skal køre fra værkstedet i en sikker bil.

Lars Oppelstrup Møller

Indehaver i Hobro


Tlf.: +45 73 70 89 25

Mail: hobro@skorstensgaard.dk


Med sin indtræden som indehaver af afdelingen i Hobro er Lars vores første franchisetager.


Det er bestemt ikke tilfældigt, at det netop er Lars, som er den første i rækken af forhåbentlig mange succesfulde franchisetagere i Skorstensgaard-regi.


Lars' karriere i bilbranchen startede i 1994. I 1995-2007 stod der Citroën Hobro på visitkortet, og de seneste 10 år har Lars været selvstændig med CMH Biler.


Lars er født, opvokset og bor i Hobro, så rigtig mange af Hobros indbyggere ved allerede, hvem han er, og dermed også hvad han står for. Derfor er Lars det perfekte match for Skorstensgaard.Hobro holdet:

Hvor mange er vi:

7

Afdelingschef:

1

Bogholder:

1

Mekanikere:

5