Oppakning af bil om sommeren til kør selv ferien

Kender du følelsen af, at du har glemt noget? For hvad er det egentlig lige, du skal huske ud over, at pakke taskerne med sommertøj, solcreme og veksle til Euro-sedler? Her får du 34 konkrete tips.

Anders og Martin Skorstensgaard foran Skorstensgaard Ikast på Ellehammervej 1 i Ikast

Vi har rigtig travlt hos Skorstensgaard her i maj måned. Mange har allerede opdaget, at vi har åbnet ikke færre end 3 afdelinger i denne måned. Først i Horsens og Svendborg og senest i denne uge, hvor vi åbnede værkstedet i Ikast.

Bil kører i regnvejr

Når foråret banker på og temperaturen stiger, er det tid til at skifte til sommerdæk. Men hvorfor skal du skifte til sommerdæk? Hvad skal du være opmærksom på, hvis du skal montere brugte sommerdæk? 

Tænding i bilen

Bilens tænding består af flere komponenter og den er alfa og omega for at din bil kan starte. Hvis bare én del i tændingen har en fejl, påvirker det hele tændingssystemet, hvilket kan føre til at bilen ikke vil starte eller at motoren kører ujævnt.

Skorstensgaard i Odense C

1. marts 2018 åbner Skorstensgaard sit 2. værksted i Odense og værksted nummer 11 i kæden. Denne gang åbner vi på Thorslundsvej 1B i Odense C.

Lysende advarselslamper betyder der er fejl på motor eller elektronik

Instrumentbrættet i din bil indeholder mange forskellige advarselslamper, og det er en god ide, at sætte sig ind i, hvad de forskellige lamper og symboler betyder. Det kan nemlig blive en overordentlig omkostningsfuld affære at overse eller ignorere en advarselslampe.

Skorstensgaard Hobro

2. januar 2018 åbner Skorstensgaard sit 10. værksted. Denne gang er det i Hobro, hvor bilejerne kan se frem til tyske værkstedspriser. Det er det tidligere CMH Biler, som nu er en del af Skorstensgaard og både indehaver af værkstedet og Skorstensgaards CEO glæder sig til et fantastisk samarbejde.

Flensborg Avis bemærker succesfuldt koncept med Tyske værkstedspriser

Det er med stor tilfredsstillelse vi kan læse om Skorstensgaards succesfulde koncept i Flensborg Avis. Vores CEO, Anders Skorstensgaard, er blevet interviewet til avisen, som udkom første gang i 1869.

Anders Skorstensgaard med prisen for Årets værksted 2017. Mon Skorstensgaard også nomineres til Auto Awards 2018?

Ved de netop afholdte Auto Awards 2017 i Cirkusbygningen i København er Skorstensgaard blevet tildelt prisen som Årets værksted. Det er 2. år i træk, vi vinder prisen, og det er vi meget glade og taknemmelige for.

Dækmønster på bildæk

Skal du vælge et helårsdæk næste gang du skal skifte dæk på bilen, eller er sommer-/vinterdæk en bedre løsning? Læs her om hvilke fordele og ulemper der er ved de forskellige dæktyper, og bliv klogere på hvilken løsning der passer bedst til dig og din bil.