Skorstensgaard nomineret til autoawards 2019

Den fremadstormende værkstedskæde har mulighed for - for fjerde år i træk - at trille afsted med titlen som Årets Værksted ved AutoAwards. Nomineringerne er netop blevet offentliggjort til prisfesten.

politibil med blå blink tændt

KLUMME: Der skal ikke meget til, før de fleste når grænsen for spirituskørsel på 0,5 promille. Mange har stået i en situation, hvor de har været i tvivl om det var forsvarligt at køre. Lige dér er svaret et klart "nej"!

Finalefelt ved Årets Bil 2020

En KIA, en Tesla, en Peugeot og intet mindre end to BMW-modeller fandt hele vejen frem til finalefeltet, da 24 motorjournalister onsdag pegede deres favoritter ud ved den indledende kåring af Årets Bil i Danmark 2020.

Grå Volkswagen Golf VII

Skoda havde to modeller med i finalen ved Årets Brugtbil 2019, men måtte alligevel se sejren gå til en anden model fra koncern-familien. Dermed lykkedes det for første gang Volkswagen at vinde den prestigefyldte kåring.

Grå veteran bil

Årets Bil i Danmark 2020 bliver udpeget ved udgangen af november, hvor vi kender afløseren for Ford Focus, som er den nuværende titel-indehaver. Finalefeltet findes onsdag den 9. oktober på Jyllands-Ringen.

Retro-Revyen 2019 og Årets Biler 2019 er på gaden nu.

Der er superbiler, standardbiler og særlige biler - og alle mulige midt imellem. Bilbøgerne "Årets Biler 2019" og "Retro-Revyen 2019" er på gaden, og der er mulighed for masser interessant info om modeller på fire hjul.

Speedway i Vojens 2019

Speedway-sportens ens svar på Champions League er tilbage i Vojens - og det er Jacob Olsen, der står i spidsen for det hele.

Skorstensgaard modtager erhvervsprisen Succesvirksomhed 2019

Erhvervsprisen "Succesvirksomhed 2019" anerkender virksomheder, der skaber vækst og solide resultater. Sådan en er Skorstensgaard-koncernen, og det har stifterne bag prisen, BDO og Spar Nord, også fundet ud af.

Biler holder i kø

Hvert eneste minut passerer der 95 køretøjer på Køge Bugt Motorvejen, som dermed er den motorvej i Danmark, som lægger asfalt til mest trafik. Især motorvejene omkring Storkøbenhavn figurerer på Vejdirektoratets top ti-liste.

Bil får påfyldt benzin

Meldingen fra Bilbasen og flere benzinselskaber er ganske klar: Din bil får flere hestekræfter, hvis du vælger at putte benzin i tanken med 100 oktan. Og hvis der er flere kræfter, er det også muligt at køre lidt længere på literen.