Bil kører med nærlys tændt i mørke

Korrekt indstillede lygter på bilen mindsker risikoen for uheld og giver markant bedre udsyn. Men kender du forskel på nærlys, kørelys og fjernlys? Og ved du, hvordan du selv tjekker lyset på bilen? Hvis ikke, så læs med her og få den ultimative guide til lys på bilen.

Skorstensgaard Kolding vil se sådan ud når udvidelsen er overstået. Det er i foråret 2019

10 år. Det var den tid, vi oprindeligt mente skulle gå, før det blev nødvendigt at udvide matriklen på Trianglen i Kolding, der huser både værksted og administration. Der gik så ca. 3 og et halvt år. Sådan er det, når vi vækster, som vi gør.

Martin Skorstensgaard, COO, modtog prisen for Årets Værksted 2018 ved Auto Awards i København

Her til aften blev Auto Awards 2018 afholdt i Cirkusbygningen i København, og Skorstensgaard vandt for 3. år i træk prisen som Årets Værksted.

Skorstensgaard er nomineret til EY Entrepreneur of the Year 2018

Først kom nomineringen til Årets Ejerleder 2018, dernæst hele tre nomineringer til Auto Awards 2018 og nu er Skorstensgaard A/S også nomineret til EY Entrepreneur of the Year.

Nyt værksted i Holstebro. Skorstensgaard har åbnet autoværksted på Hjaltesvej 12

Torsdag 1. november 2018 åbner et nyt autoværksted i Holstebro. Skorstensgaard byder velkommen på Hjaltesvej 12 og dermed er der lagt op til at bilejere kan opnå store besparelser på bilregningen.

Skorstensgaard er nomineret til 3 Auto Awards i 2018: Årets værksted, Årets karosseriværksted, Årets Værkstedskæde

Vil du se hvordan det gik os til Auto Awards? Få resultatet her! I både 2016 og 2017 vandt Skorstensgaard prisen som Årets værksted ved bilbranchens prisfest Auto Awards. I 2018 er vi nomineret i ikke færre end 3 kategorier, noget som vi er enormt stolte og ydmyge over.

Anders Skorstensgaard og Martin Skorstensgaard er nomineret til prisen Årets Ejerleder 2018

Revisions- og konsulentvirksomheden PwC står bag erhvervsprisen Årets Ejerleder og i 2018 er Skorstensgaards idemænd og ejerledere, Anders og Martin Skorstensgaard, i finalen i Region Sydjylland og dermed blandt de 3 bedste ejerledere i området.

Skorstensgaard Køge facade

Fra 1. oktober 2018 finder du Skorstensgaard på Ørnevej 4 i bilbyen Køge. Vi glæder os til at byde alle bilejere i Køge og omegn velkommen til Tyske Værkstedspriser.

vej med store huller

Affjedringen i din bil er meget vigtig for sikkerheden. Hvis affjedringen er defekt eller fejlbehæftet kan det få store konsekvenser for både dig og dine medtrafikanter. Her får du forklaringen på hvorfor affjedringen ikke bare er vigtig for komforten og hvad du selv kan gøre for at kontrollere affjedringen.

Brian Nielsen står i spidsen for ny afdeling i Egå hos værkstedskæden Skorstensgaard

1. august 2018 åbner Skorstensgaard igen en ny afdeling. Denne gang i Egå ved Århus og det bliver vores værksted nummer 15. Dermed får bilejere i det nordlige Århus kortere til nærmeste værksted.