Skorstensgaard Hobro ledes af Lars Oppelstrup

2. januar 2018 åbner Skorstensgaard sit 10. værksted. Denne gang er det i Hobro, hvor bilejerne kan se frem til tyske værkstedspriser. Det er det tidligere CMH Biler, som nu er en del af Skorstensgaard og både indehaver af værkstedet og Skorstensgaards CEO glæder sig til et fantastisk samarbejde.

Flensborg Avis bemærker succesfuldt koncept med Tyske værkstedspriser

Det er med stor tilfredsstillelse vi kan læse om Skorstensgaards succesfulde koncept i Flensborg Avis. Vores CEO, Anders Skorstensgaard, er blevet interviewet til avisen, som udkom første gang i 1869.

Anders Skorstensgaard med prisen for Årets værksted 2017. Mon Skorstensgaard også nomineres til Auto Awards 2018?

Ved de netop afholdte Auto Awards 2017 i Cirkusbygningen i København er Skorstensgaard blevet tildelt prisen som Årets værksted. Det er 2. år i træk, vi vinder prisen, og det er vi meget glade og taknemmelige for.

Dækmønster på bildæk

Skal du vælge et helårsdæk næste gang du skal skifte dæk på bilen, eller er sommer-/vinterdæk en bedre løsning? Læs her om hvilke fordele og ulemper der er ved de forskellige dæktyper, og bliv klogere på hvilken løsning der passer bedst til dig og din bil.

Bilbatteri - det skal du vide før du får starthjælp

Bilbatteriet bruges ikke længere kun til at starte bilen med. I nutidens biler er næsten alle funktioner strømkrævende, og det stiller voldsomme krav til bilens strømforsyning, herunder batteriet. Se vores guide her.

Skorstensgaard er nomineret til Årets værksted ved Auto Awards 2017

OPDATERET 25. OKTOBER 2018: Skorstensgaard er nomineret til 3 priser ved Auto Awards 2018. Læs mere her

Skorstensgaard i Vejle har haft stor succes siden første dag

Siden åbningen af Skorstensgaard i Vejle har vi sparet mange penge for masser af glade kunder. Ved at benytte os til serviceeftersyn og bilreparationer får du 20% rabat på det tilbud du har fået hos dit mærkeværksted med vores koncept 20% prispres.

Skorstensgaard tilbyder partnerskab Anders Skorstensgaard smiler

Bliv partner i Skorstensgaard - et koncept hvor der er tænkt på alt. Vi sørger for markedsføring, bogholderi og administration, og lader dig om din vigtigste rolle - nemlig at drive værkstedet og håndtere væksten.

Skorstensgaard-cykel-til-udlån-i-taastrup

Tåstrup og omegn skal ligesom de jyske værkstedskunder til at vænne sig til høj service, men til tyske værkstedspriser.

Anders-og-martin-foran-afdelingen-i-kolding

Værkstedskæde klar til at supplere væksten i egne værksteder med franchiseværksteder. Foreløbigt på Fyn og i Sønderjylland, men målet er at blive landsdækkende.