Skorstensgaard Vejle facade

Tre år efter åbningen i Vejle har den fremadstormende Skorstensgaard-koncern ansat 42-årige Peter Neergaard som afdelingschef. Han skal stå i spidsen for et autoværksted, hvor der er gang i de mange lifte.

Værterne til det danske bilprogram Top Gear 2020

TV-vært Felix Smith, skuespiller Dar Salim og tidligere racerkører Jesper Carlsen bliver det potente trekløver, der skal stå i spidsen for en dansk version af det legendariske bilprogram "Top Gear".

Land Rover Defender i lego

2573 styk. Nøjagtig så mange elementer skal der til, hvis man vil have fingrene i en byg-selv-udgave af den helt nye Land Rover Defender. Men så er der vel at mærke tale om Lego Technic-versionen.

20 procent PrisPres hos Skorstensgaard

For at gardere sig mod pludselige priskampagner hos mærkeværkstederne har Skorstensgaard-koncernen lanceret konceptet "20 procent PrisPres". Det betyder, at kunden altid er sikker på at få den billigste pris.

BMW biler

Den gigantiske biludstilling i Frankfurt er en af verdens største - både i besøgstal og areal. Vi kiggede med, da bilfabrikkerne løftede sløret for en nærmest endeløs række af nye bilmodeller.

Peugeot 208 i guld

Der blev solgt over 2000 færre personbiler i august i år, sammenlignet med samme måned sidste år. Det vigende salgstal får det samlede 2019-tal til at ligge lavere end det samlede 2018-salg - og det er første gang i år.

Hvid Skoda Superb - årgang 2015-2017

Sæsonen for de årlige bilkåringer er så småt ved at blive indledt. Mens vi venter på at finde ud af, hvilken model, der bliver Årets Bil i Danmark 2020, så varmer vi op med kåringen af Årets Brugtbil.

Speedway-magien bliver kickstartet i Vojens

Vojens Speedway Center blev grundlagt i 1975 og positionerede sig hurtigt som centrum for den tilskuervenlige sportsgren. Nu er speedwayens svar på Champions League tilbage i Vojens.

Martin Skorstensgaard

Fremadstormende Skorstensgaard har per 1. september 2019 åbnet sit 24. autoværksted - denne gang i det tidligere VW-bilhus på Gavnøvej 1 i Næstved. Dermed er de tyske værkstedspriser nu også kommet til Sydsjælland.

autocamper kører på vej

KLUMME: Lige fra jeg var ganske ung, har det der med at indtage et køretøj, og så ellers bare rive flere måneder ud af kalenderen og drage ud i verden, stået som noget nær den ultimative drøm.