Kort over seværdigheder i Roskilde

Vi har alle prøvet det: at sidde i et venteværelse på et autoværksted, mens vores køretøj bliver serviceret. Det kan føles som spildt tid, men hvad nu hvis vi fortalte dig, at du kan forvandle denne ventetid til en fantastisk mulighed for at udforske en skjult perle eller to? I denne artikel tager vi dig med til Roskilde by. Du får 3 bud på spændende steder, du kan se, mens du er i byen.

Bil kører på vej i efterårsvejr

I denne artikel fortæller tre af vores medarbejdere om deres planer for aktiviteter i efteråret. Alle planer indebærer en tur i bilen, fra den korte køretur til en længere tur til udlandet. Du får råd om babyer og hunde på bagsædet, samt hvordan du forbereder din bil til efterårets vind og vejr. Ikke mindst kan du hente inspiration til aktiviteter, du kan lave i din egen efterårsferie.

Færdselstavle af miljøzoner

Danmark tager endnu et vigtigt skridt henimod at forbedre luftkvaliteten i landet. Fra den 1. oktober 2023 vil de eksisterende miljøzoner udvides for at inkludere ældre dieseldrevne personbiler. I denne artikel vil vi udforske, hvad disse miljøzoner helt præcist betyder for dig, der ejer en ældre dieseldrevet personbil.

Brian viser hans unikke kunstværker

Det med at reparere en bils ødelagte ydre – det ved Brian Hougaard alt om. Han er karosseritekniker hos Skorstensgaard Fredericia og har flere årtiers erfaring inden for sit fag. Men bag hans ekspertise som karosserispecialist skjuler sig en helt anden dimension af skabertrang og originalitet. For efter fyraften skifter han bilerne ud med unikke kunstværker, som han fremstiller af brugte reservedele.

Oversvømmet bil på vejen

Det danske klima er kendt for sin hyppige nedbør og fugtige forhold, hvilket betyder, at vi ofte står over for udfordringer med oversvømmede veje og områder. Det kan være fristende for nogle bilejere at tage chancen og krydse vandmasserne, men det er ikke noget, bilen er skabt til at klare. I denne artikel vil vi tage dig gennem de potentielle konsekvenser, din bil kan stå overfor, hvis den udsættes for oversvømmelse i det våde danske klima.

Ung pige ved siden af sin studiebil

Er du på udkig efter en lille studiebil? Så læs med i artiklen her, hvor vores erfarne mekanikere giver dig deres bedste bud på gode studiebiler. Når det gælder studiebiler, er lav indkøbspris ofte et afgørende kriterium, men det er også vigtigt at have et klart billede af de potentielle værkstedsomkostninger. Selvom vi ikke kan tilbyde røntgensyn som Superman, kan vores team af eksperter give dig værdifuld assistance i valget af studiebil set fra en mekanikers synspunkt.

Børn krydser fodgængerfelt ved skolevej

Sommerferien nærmer sig sin afslutning - i hvert fald for skolebørnene, der starter i skole i uge 32 og 33. Hvis du har nydt den mindre trafik på skolevejene de seneste måneder, vil du snart kunne mærke forskellen, for både børn og politi vil være tilstede på vejen, når skolerne åbner. Vi har derfor samlet syv gode råd, så både bilister og skolebørn kommer sikkert frem i trafikken – og uden en ubehagelig hilsen fra politiet.

Vred bilist og cyklist

Det må formodes, at både cyklister og bilister kender færdselsloven godt nok til at vide, hvordan de skal agere, når de støder på hinanden i trafikken. Alligevel er der en ongoing debat om trafikregler mellem de to trafikanter, når de skal deles om vejen. Hvem har ret og ikke ret?  Læs med her og bliv klogere på problematikken og den gældende lovgivning. 

Kort med seværdigheder i Kolding

Skal du tilbringe en del af din sommerferie i Kolding? Eller skal du bare et smut forbi den jyske by? Så læs med her, for vi har besluttet at samle nogle af Kolding bys bedste sommerseværdigheder og -lokationer til dig, fordi Kolding også er Skorstensgaards hjemstavn. Så, er du til strand, smuk natur eller historiske steder, får du her 3 bud på spændende aktiviteter, du kan lave i Kolding i din sommerferie.

Biler kører forbi vejarbejde

I de kommende år står Danmark over for en masse vejarbejde, og det kan få betydning for dig som bilist. Du kan opleve, at det vil tage længere tid at komme fra A til B i områder hvor der er nedsat hastighed på grund af vejarbejde. Kører du samtidig for hurtigt på en strækning med vejarbejde bliver det en dobbelt så bekostelig affære fremover.