Auto Awards 2023 logo med teksten "nomineret" i højre side

Vi er med i vinderopløbet i hele tre kategorier til årets Auto Awards. Juryen har nomineret Skorstensgaard til Årets Markedsføringskampagne, Årets Karosseriværksted samt Årets Bæredygtighedspris.

Fronten på en Peugeot 208

Kører man sig en tur på de danske veje i myldretiden, ser man et bredt udsnit af forskellige biler. Men der er alligevel en håndfuld bilmærker, som er danskernes foretrukne valg. Men når beløbet er betalt, og bilen taget i brug, hvilke værkstedsbehov kan man så egentlig forvente, at bilen vil få? Som en landsdækkende, fri værkstedskæde har vi stor erfaring med reparation og service af alle bilmodeller og -mærker. I denne artikel tager vi hul på værkstedsbehovet for Peugeot 208 – en af de bilmodeller, vi ser flest af, når logoet er Peugeot.

Kort over seværdigheder i Roskilde

Vi har alle prøvet det: at sidde i et venteværelse på et autoværksted, mens vores køretøj bliver serviceret. Det kan føles som spildt tid, men hvad nu hvis vi fortalte dig, at du kan forvandle denne ventetid til en fantastisk mulighed for at udforske en skjult perle eller to? I denne artikel tager vi dig med til Roskilde by. Du får 3 bud på spændende steder, du kan se, mens du er i byen.

Bil kører på vej i efterårsvejr

I denne artikel fortæller tre af vores medarbejdere om deres planer for aktiviteter i efteråret. Alle planer indebærer en tur i bilen, fra den korte køretur til en længere tur til udlandet. Du får råd om babyer og hunde på bagsædet, samt hvordan du forbereder din bil til efterårets vind og vejr. Ikke mindst kan du hente inspiration til aktiviteter, du kan lave i din egen efterårsferie.

Færdselstavle af miljøzoner

Danmark tager endnu et vigtigt skridt henimod at forbedre luftkvaliteten i landet. Fra den 1. oktober 2023 vil de eksisterende miljøzoner udvides for at inkludere ældre dieseldrevne personbiler. I denne artikel vil vi udforske, hvad disse miljøzoner helt præcist betyder for dig, der ejer en ældre dieseldrevet personbil.

Brian viser hans unikke kunstværker

Det med at reparere en bils ødelagte ydre – det ved Brian Hougaard alt om. Han er karosseritekniker hos Skorstensgaard Fredericia og har flere årtiers erfaring inden for sit fag. Men bag hans ekspertise som karosserispecialist skjuler sig en helt anden dimension af skabertrang og originalitet. For efter fyraften skifter han bilerne ud med unikke kunstværker, som han fremstiller af brugte reservedele.

Oversvømmet bil på vejen

Det danske klima er kendt for sin hyppige nedbør og fugtige forhold, hvilket betyder, at vi ofte står over for udfordringer med oversvømmede veje og områder. Det kan være fristende for nogle bilejere at tage chancen og krydse vandmasserne, men det er ikke noget, bilen er skabt til at klare. I denne artikel vil vi tage dig gennem de potentielle konsekvenser, din bil kan stå overfor, hvis den udsættes for oversvømmelse i det våde danske klima.

Ung pige ved siden af sin studiebil

Er du på udkig efter en lille studiebil? Så læs med i artiklen her, hvor vores erfarne mekanikere giver dig deres bedste bud på gode studiebiler. Når det gælder studiebiler, er lav indkøbspris ofte et afgørende kriterium, men det er også vigtigt at have et klart billede af de potentielle værkstedsomkostninger. Selvom vi ikke kan tilbyde røntgensyn som Superman, kan vores team af eksperter give dig værdifuld assistance i valget af studiebil set fra en mekanikers synspunkt.

Børn krydser fodgængerfelt ved skolevej

Sommerferien nærmer sig sin afslutning - i hvert fald for skolebørnene, der starter i skole i uge 32 og 33. Hvis du har nydt den mindre trafik på skolevejene de seneste måneder, vil du snart kunne mærke forskellen, for både børn og politi vil være tilstede på vejen, når skolerne åbner. Vi har derfor samlet syv gode råd, så både bilister og skolebørn kommer sikkert frem i trafikken – og uden en ubehagelig hilsen fra politiet.

Vred bilist og cyklist

Det må formodes, at både cyklister og bilister kender færdselsloven godt nok til at vide, hvordan de skal agere, når de støder på hinanden i trafikken. Alligevel er der en ongoing debat om trafikregler mellem de to trafikanter, når de skal deles om vejen. Hvem har ret og ikke ret?  Læs med her og bliv klogere på problematikken og den gældende lovgivning.