Bil kører med vinterdæk i snevejr

Med de vinterforhold vi har i Danmark, er det nemt at blive fristet til at springe vinterdækkene over. Men er det en god idé og hvad er reglerne egentlig i både Danmark og nabolandene?

Skorstensgaard mekaniker servicerer bil

De fleste mennesker der køber en bil, ved at det er en af de mindre gode investeringer og at bilen skal vedligeholdes med både serviceeftersyn, dæk, og bremser mm. for at den holder længst muligt. Her får du svaret på hvorfor det er vigtigt med service.

Mekaniker holder pollenfilter til bil

Hvad er et pollenfilter eller kabinefilter? Hvad gør det og hvad har det af betydning? Hvorfor skal pollenfilteret skiftes? Hvad kan grunden være til at man hurtigt bliver træt og ukoncentreret på selv de korte bilture? Hvorfor lugter airconditionanlægget selvom det er blevet renset? Find svaret her i indlægget.

Sort bil kører med trailer i EU

Skal du på kør selv ferie i EU med campingvogn eller trailer bag bilen? Er du opdateret på nye regler og bestemmelser eller er du usikker på hvilke regler der gælder for dig? Se her om du kan køre afsted uden at frygte bøder.

Biler holder parkeret ved vejen

Opdateret maj 2018. Selv om du skal til et andet EU land, er der ikke fælles regler, hvad angår parkering. Sådan kan du undgå parkerings bøder og andre bødetakster når du parkerer på bilferien.

Forkølelse ved aircondition

Har Du også svært ved at holde styr på myter og fakta om aircondition og klimaanlæg? Er du ikke helt sikker på hvilke forskelle og ligheder der er på de forskellige typer af køleanlæg til bilen

Børn kigger ud af ruden i bilen om sommeren

I løbet af året er der tusindvis af danske familier, der tager på kør selv-ferie. Uanset om det er en dansk bilferie, kør selv-skiferie til Østrig eller kør selv-sommerferie til Italien, så kan turen let blive lang i mere end én forstand, hvis man har børn med på bagsædet. For børnefamilier får lige én ting eller to mere at forberede sig på.