Toyota bil kører på mudret vej

KLUMME: Begrebet elgtest dækker over en seance, hvor en testkører med konstant hastighed kører ligeud, indtil man møder to kegler. Herefter slippes speederen og rattes drejes mod venstre – og så til højre.

Golf GTI

KLUMME: Aquaplaning er det, der sker, når et bildæk på grund af vådt føre mister sit vejgreb. Altså når der er så meget vand oven på asfalten, at der dannes en “mur” mellem asfalt og dæk. Det kan være ret farligt.

Volkswagen biler i rød og hvid

KLUMME: Min bedste ven var engang den lykkelige ejer af en Volkswagen T2 – altså et rugbrød fra den tid, da tv-aviserne var sort/hvide og taxa-chaufførerne reelt steg ud af hyrevognen for at håndtere kundens kuffert.

McLaren Senna-model i lego

Tidligere har vi set forskellige Formel 1-udgaver i fuld 1 til 1-størrelse - og Lego har også prøvet med en Bugatti og en Chevrolet. Nu har Lego-ingeniørerne kastet sig over det britiske McLaren-mærke - og det ser godt ud.

Kvalitet hos Skorstensgaard

Hvordan kan Skorstensgaard være så billige? Høj kvalitet og god service plejer sjældent at hænge sammen med en lavere pris. Men det gør det hos Skorstensgaard, og det er der mange årsager til. 

brændstofpriser i Europa

Der er stor forskel på, hvad en liter brændstof koster i de europæiske lande. Østrig er for eksempel blandt de billigste lande at fylde tanken i.

Bil fra Strøjer-Samlingen

Er du typen, der gerne vender dig efter en skrigende grøn Lamborghini af seneste aftapning? Og i øvrigt kan dine Ferrari-modeller i søvne? Så er Strøjer-Samlingen helt sikkert et must for dig.

Renault Clio var den mest solgte bil i Danmark i juni 2019. PR-foto: Renault

Første halvdel af 2019 er gået, og bilsalget for årets første seks måneder er nu gjort op. Samlet set er der solgt 122.220 personbiler, hvilket er 1,2 procent mere end første halvår 2018. Juni-salget har imidlertid været afdæmpet.

Elbil i opladerstik

Hybrid- og elteknologien er stadig ny for mange bilejere - og mange har ikke rigtig fidus til de moderne modeller. Men markedet er blevet så varieret, at der stort set findes en el- eller hybridbil til alle. 

Skorstensgaard Skive facade

1. april 2019 er dagen, hvor vi åbner afdelinger i Skive og Herning. Det er to byer, vi længe har haft kig på, og vi er sikre på, at bilejerne i de to byer er klar til et godt og billigere alternativ til mærkeværkstederne.