Bilbatteri - det skal du vide før du får starthjælp

Bilbatteriet bruges ikke længere kun til at starte bilen med. I nutidens biler er næsten alle funktioner strømkrævende, og det stiller voldsomme krav til bilens strømforsyning, herunder batteriet. Se vores guide her.

Skorstensgaard er nomineret til Årets værksted ved Auto Awards 2017

OPDATERET 25. OKTOBER 2018: Skorstensgaard er nomineret til 3 priser ved Auto Awards 2018. Læs mere her

Skorstensgaard i Vejle har haft stor succes siden første dag

Siden åbningen af Skorstensgaard i Vejle har vi sparet mange penge for masser af glade kunder. Ved at benytte os til serviceeftersyn og bilreparationer får du 20% rabat på det tilbud du har fået hos dit mærkeværksted med vores koncept 20% prispres.

Skorstensgaard tilbyder partnerskab Anders Skorstensgaard smiler

Bliv partner i Skorstensgaard - et koncept hvor der er tænkt på alt. Vi sørger for markedsføring, bogholderi og administration, og lader dig om din vigtigste rolle - nemlig at drive værkstedet og håndtere væksten.

Skorstensgaard-cykel-til-udlån-i-taastrup

Tåstrup og omegn skal ligesom de jyske værkstedskunder til at vænne sig til høj service, men til tyske værkstedspriser.

Anders-og-martin-foran-afdelingen-i-kolding

Værkstedskæde klar til at supplere væksten i egne værksteder med franchiseværksteder. Foreløbigt på Fyn og i Sønderjylland, men målet er at blive landsdækkende.

nyt-værksted-i-skorstensgaard-kæden-åbner-i-esbjerg-logo-og-flag

Den succesfulde værkstedskæde, der har slået sig op på tyske værkstedspriser på danske værksteder, har allerede store vækstplaner for afdelingen i Esbjerg, som åbner den 1. marts.

Skorstensgaard vinter årets værksted 2016

Det var en stolt Martin Skorstensgaard der modtog prisen som årets værksted 2016, da Auto Award 2016 blev afholdt d. 7. marts 2017.

Tandrem i bil

Vidste du, at din tandrem kan forvolde stor skade på din bils motor, og i værste fald være skyld i at motoren må udskiftes? Tandremmen er en meget vigtig del af motoren, men alligevel er mange ikke opmærksomme på den. 

Baglys på bilen

Bremserne på din bil er nok dit vigtigste aktive sikkerhedsudstyr. Desværre ved mange ikke hvordan de skal vedligeholdes og at bremsevedligeholdelse ikke er en del af et almindeligt serviceeftersyn – medmindre du selv beder om det. Læs her i indlægget hvad du selv kan gøre for at sikre dine bremser virker optimalt, når du har brug for det, samt hvad du skal være opmærksom på.