Børn sidder fastspændt på selepuder i bilen

Hvornår må man flytte børnene fra autostolen over på en selepude, og hvornår må børnene sidde uden selepude? Hvilken selepude skal du vælge, både i forhold til lovkrav, sikkerhed og behagelighed? Alt det får du et overblik over her.

Barn sidder i autostol i bilen

Hvordan kan du bedst muligt sikre dine børn, når de kører med i bilen? Lade dem blive hjemme er sjældent en mulighed, selvom det nok vil give en lidt mere stille køretur… Men også knap så sjovt, ikke? Få overblikket over regler og autostole.

Batterilampe lyser i bilens instrumentbræt

Begynder din bil at være knap så samarbejdsvillig når du vil starte den om morgenen? Eller måske blinker advarselslampen for bilens batteri kortvarig og forsvinder igen – mens du fortæller dig selv, at det nok bare var en tilfældighed?

Baglygter lyser på bilen

Hvis du oplever, at din bil føles eller reagerer anderledes, når du træder på bremsen, så kan det være et tegn på bremseproblemer.

Kvinde skraber is af bilen om vinteren

Det kan være en virkelig kold fornøjelse at skulle køre i bil, hvis der ikke er varme i bilen, og parkacoat og Faster Annes strikkede luffer og tophue er ikke en optimal løsning i længden.

Stenslag i bilens forrude

Det kan ikke undgås, at der ligger sten på vejen. Hvis en sten kommer op i mønsteret på bilens hjul kan fart og rotation slynge stenen langt bagud, til stor risiko for eventuelt bagvedkørende.

Kørekort B

Ordet i sig selv – ”kørekort” – smager jo lidt af et carte blanche til at sætte sig bag rattet og bare suse derudaf. Den ultimative frihed – bare det har hjul og kan køre.

Elbil i opladerstik

Går du og overvejer, om din næste bil skal være en elbil, så giver denne artikel dig et overblik over forskellene i forhold til konventionelle biler.

Mekaniker kigger i bilens motorrum

Bilens batteri har en begrænset levetid. I denne artikel kigger vi på, hvordan du selv kan udskifte dit batteri. Vi kigger også på hvordan du tester batteriet, og kan kende tidlige tegn på, at det er ved at være tid til en udskiftning.

Bil på værksted

Kileremmen i din bil er den rem, der får ventilatoren i motoren til at køre rundt. Hvis din kilerem går i stykker, vil den ikke kunne drive ventilatoren og bilens køler risikerer dermed at overophede.