Syn af bilen

I denne artikel finder du alt hvad du skal vide om syn af bil, så du ikke risikerer at stå med en bil, der mangler pladerne, fordi den ikke er godkendt til kørsel.

Anhængertræk på rød bil

”Opvejning af bil” betyder, at du øger den vægt, som din bil må trække. I denne artikel giver vi dig overblik over de forskellige begreber, du skal kende, hvad du skal være opmærksom på i forbindelse med opvejning og hvordan du får det gjort.

Rengøring af bilsæder

I denne artikel giver vi dig en Gør-Det-Selv Guide til rengøring af bilsæder, så du selv kan genskabe den der lækre fornemmelse af at sætte sig ind i en ren og lækker bil.

Dækmønster på bildæk

I denne artikel får du alt hvad du bør vide om dækmønster og vi svarer på disse spørgsmål, som vi ofte får fra kunder. Du kan klikke på hvert spørgsmål, så springer du automatisk til det svar du søger. Du kan også se vores video om dækmønster her

Bremseskiver i bilen

I denne artikel har vi samlet en række af de spørgsmål om bremseskiver og bremseklodser, som vi ofte får fra kunder. Finder du ikke svar på dit spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os enten på dit lokale værksted eller på vores Facebookside.

Bremsespor fra bilen på vej

Denne artikel handler om bremselængde, og hvilke faktorer der spiller ind i forhold til, hvor lang tid og hvor meget plads du skal bruge, for at kunne bremse din bil helt.

Bil i Norge om vinteren

Når du skal køre i bil i udlandet, bør du altid sætte dig grundigt ind i love, regler og almene kørselsforhold i det pågældende land.

Hånd holder ved automatgear i bil

Har du nogensinde prøvet at køre bil med automatgear? Det er altså bare nemt og behageligt. Vi har kigget nærmere på minusser og plusser ved at undvære det manuelle gear...

Slidt dækmønster

Alder… Det er jo bare et tal, ikke? Jo, hvis du er et menneske - så er alder teknisk set bare et tal. Derimod er alderen på dine dæk ret vigtig. Læs meget mere om det her...

Dug på inderside af bilrude

Orkestret TV-2 har skrevet en sang om det... Men ellers er der ikke ret meget godt at sige om duggede ruder - og slet ikke duggede bilruder. Her kan du finde viden om, hvordan du undgår dug...