Kørekort B

Ordet i sig selv – ”kørekort” – smager jo lidt af et carte blanche til at sætte sig bag rattet og bare suse derudaf. Den ultimative frihed – bare det har hjul og kan køre.

Elbil i opladerstik

Går du og overvejer, om din næste bil skal være en elbil, så giver denne artikel dig et overblik over forskellene i forhold til konventionelle biler.

Mekaniker kigger i bilens motorrum

Bilens batteri har en begrænset levetid. I denne artikel kigger vi på, hvordan du selv kan udskifte dit batteri. Vi kigger også på hvordan du tester batteriet, og kan kende tidlige tegn på, at det er ved at være tid til en udskiftning.

Bil på værksted

Kileremmen i din bil er den rem, der får ventilatoren i motoren til at køre rundt. Hvis din kilerem går i stykker, vil den ikke kunne drive ventilatoren og bilens køler risikerer dermed at overophede.

Syn af bilen

I denne artikel finder du alt hvad du skal vide om syn af bil, så du ikke risikerer at stå med en bil, der mangler pladerne, fordi den ikke er godkendt til kørsel.

Anhængertræk på rød bil

”Opvejning af bil” betyder, at du øger den vægt, som din bil må trække. I denne artikel giver vi dig overblik over de forskellige begreber, du skal kende, hvad du skal være opmærksom på i forbindelse med opvejning og hvordan du får det gjort.

Rengøring af bilsæder

I denne artikel giver vi dig en Gør-Det-Selv Guide til rengøring af bilsæder, så du selv kan genskabe den der lækre fornemmelse af at sætte sig ind i en ren og lækker bil.

Dækmønster på bildæk

I denne artikel får du alt hvad du bør vide om dækmønster og vi svarer på disse spørgsmål, som vi ofte får fra kunder. Du kan klikke på hvert spørgsmål, så springer du automatisk til det svar du søger. Du kan også se vores video om dækmønster her

Bremseskiver i bilen

I denne artikel har vi samlet en række af de spørgsmål om bremseskiver og bremseklodser, som vi ofte får fra kunder. Finder du ikke svar på dit spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os, enten på dit lokale værksted eller på vores Facebookside.

Bremsespor fra bilen på vej

Denne artikel handler om bremselængde, og hvilke faktorer der spiller ind i forhold til, hvor lang tid og hvor meget plads du skal bruge, for at kunne bremse din bil helt.