Kør selv ferie i Italien med

I denne artikel får du alt hvad du skal vide, når du tager på kør selv ferie til Italien i egen bil. Hvad er den bedste rute derned, hvad skal du være opmærksom på undervejs, og hvilke regler gælder for kørsel i Italien, som er anderledes end herhjemme.

Dårlig lugt i bilen

Der kan være mange årsager til dårlig lugt i bilen. Den dårlige lugt kan komme fra et barn, der har kastet op. Den kan komme fra hunden, som lige har været en tur i havet eller fra ildelugtende mad, som uheldigvis er kommet på bilens sæder.

Veteranbil er ude og køre

Hvornår bliver en bil veteran? Kan det altid betale sig at indregistrere en gammel bil som veteranbil? Hvilke regler gælder for veteranbiler og kørsel i veteranbiler? Kan der spares penge i afgift og hvordan er det lige med syn af veteranbiler?

Dashcam i bilen

Flere og flere bilister vælger at have et dashcam i bilen, for at kunne dokumentere eventuelle hændelser eller ulykker. Men hvordan fungerer det, hvilken type skal du vælge… Og hvad er egentlig reglerne på området?

Børn sidder fastspændt på selepuder i bilen

Hvornår må man flytte børnene fra autostolen over på en selepude, og hvornår må børnene sidde uden selepude? Hvilken selepude skal du vælge, både i forhold til lovkrav, sikkerhed og behagelighed? Alt det får du et overblik over her.

Barn sidder i autostol i bilen

Hvordan kan du bedst muligt sikre dine børn, når de kører med i bilen? Lade dem blive hjemme er sjældent en mulighed, selvom det nok vil give en lidt mere stille køretur… Men også knap så sjovt, ikke? Få overblikket over regler og autostole.

Batterilampe lyser i bilens instrumentbræt

Begynder din bil at være knap så samarbejdsvillig når du vil starte den om morgenen? Eller måske blinker advarselslampen for bilens batteri kortvarig og forsvinder igen – mens du fortæller dig selv, at det nok bare var en tilfældighed?

Baglygter lyser på bilen

Hvis du oplever, at din bil føles eller reagerer anderledes, når du træder på bremsen, så kan det være et tegn på bremseproblemer.

Kvinde skraber is af bilen om vinteren

Det kan være en virkelig kold fornøjelse at skulle køre i bil, hvis der ikke er varme i bilen, og parkacoat og Faster Annes strikkede luffer og tophue er ikke en optimal løsning i længden.

Stenslag i bilens forrude

Det kan ikke undgås, at der ligger sten på vejen. Hvis en sten kommer op i mønsteret på bilens hjul kan fart og rotation slynge stenen langt bagud, til stor risiko for eventuelt bagvedkørende.