Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

KLUMME: Der er faktisk flere fordele ved rundkørsler. Desværre er der bare rigtig mange bilister, der har svært ved at køre korrekt igennem dem.

Der er kommet mere bioethanol i benzinen, og det gør brændstoffet grønnere, hvilket jo er godt. Men den nye benzin kan godt få konsekvenser for især ældre bilmodeller...

Den såkaldte klippekortsordning blev indført i september 2005 med det formål, at få bilister og trafikanter til at tage færdselsloven endnu mere alvorligt. Der er mange måder at få klip på - du kan se dem alle her.

I gamle dage var det en yndet fritidsbeskæftigelse for mange raske svende, at skrive nummerplader ned i sin notesbog. Den metier forsøger en særdeles informativ hjemmeside at holde i hævd.

Så er pendanten til Årets Bil i Danmark 2020 netop blevet kåret - og det blev den lille publikumsyndling Peugeot 208, som kørte afsted med titlen

Det årlige forårs-bilshow i Geneve, der skulle åbne på torsdag, er blevet aflyst i ellevte time på grund af ”force majeure”. Regeringen i Schweiz har forbudt sammenkomster med mere end 1000 besøgende.

Et romantisk weekendophold på et lækkert og luksuriøst hotel i Sinatur-kæden - midt i naturen og med udsigt til økologi og gastronomi på et meget højt plan. Det er vel bare at komme afsted?

Det samlede danske bilsalg var i 2010 på 174.504 styk. Siden dengang er tallene stukket helt af - og sidste år blev der således sendt hele 265.022 køretøjer ud på de danske veje - altså en fremgang på 66 procent.

Mærket er noget af det sprødeste, der kommer fra Japan - og nu har de svenske bilejere stemt mærket ind på en førsteplads over de bilmærker, som der er størst tilfredshed med.

Der er god grund til at trille en tur forbi Ørnevej 4 lørdag den 25. januar - for her slår det lokale Skorstensgaard-værksted portene op til et helt særligt åbent hus-arrangement