OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Kundeservice og kvalitet i førersædet

Hos Skorstensgaard er alle værkførere uddannet mekanikere for at kunne give dig den bedst mulige rådgivning omkring din bil. Derudover gennemgår alle vores værkførere en lederuddannelse. På den måde har de både teknisk indsigt i din bil og en god forståelse for ledelse og kommunikation. Det sikrer os, at vi kan sætte barren for god kundeservice højt.


Vores mekanikere og teknikere gennemgår ligeledes løbende veldefinerede og højt specialiserede kurser, som foregår flere gange om året. Dette sker for at de altid er opdateret med den hastige udvikling indenfor ny teknologi, måleteknikker og fejlfinding m.m.

Mads Pedersen

Afdelingschef


Tlf.: +45 7370 8937

Mail: map@skorstensgaard.dk


Mads Pedersen er uddannet mekaniker og diagnose- og systemtekniker ved Bosch. Han har tidligere været ansat ved Bosch Car Service som afdelingsleder for 4 ansatte.


Mads varetager ledelsen og driften af værkstedet og har opnået stor erfaring med ledelse og tekniske opgaver. Han er omhyggelig, meget teknisk dygtigt og elsker orden, hvilket er kvaliteter, der passer rigtig godt ind i Skorstensgaards koncept.


Han bor selv 10 minutters kørsel fra afdelingen og har et stort netværk i byen.


Horsens holdet


Hvor mange er vi:

6


Afdelingsledere:

1


Mekanikere/ teknikere/ pladesmede:

4


Lærlinge:

1

Glemt adgangskode?