Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Kundeservice og kvalitet i førersædet

Hos Skorstensgaard er alle værkførere uddannet mekanikere for at kunne give dig den bedst mulige rådgivning omkring din bil. Derudover gennemgår alle vores værkførere en lederuddannelse.


På den måde har de både teknisk indsigt i din bil og en god forståelse for ledelse og kommunikation. Det sikrer os, at vi kan sætte barren for god kundeservice højt.


Vores mekanikere og teknikere gennemgår ligeledes løbende veldefinerede og højt specialiserede kurser, som foregår flere gange om året. Dette sker for at de altid er opdateret med den hastige udvikling indenfor ny teknologi, måleteknikker og fejlfinding m.m.

Klaus Sørensen

Afdelingschef


Tlf.: +45 8140 6947

Mail: ksoe@skorstensgaard.dk


Klaus står i spidsen for Skorstensgaard-afdelingen i Horsens - og har gjort det siden årsskiftet fra 2019 til 2020. Han har tidligere været beskæftiget hos en række større mærkeværksteder i Østjylland, og er med andre ord klædt rigtig godt på til opgaven.

Morten Juul Jensen

Værkfører


Tlf.: +45 8140 6948

Mail: moje@skorstensgaard.dk


Siden 2019 har Morten været en del af Skorstensgaard-familien - og siden begyndelsen af 2020 har han siddet i værkførerstolen i afdelingen i Horsens.

Horsens holdet


Hvor mange er vi:

6


Afdelingsledere:

1


Mekanikere/ teknikere/ pladesmede:

4


Lærlinge:

1