OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Høj kvalitet og fuld gennemsigtighed

Hos Skorstensgaard i Egå vil du møde værkførere som har gennemgået mekaniker uddannelser. Det giver vores medarbejdere den nødvendige tekniske indsigt i service, reparationer og ikke mindst biler.


Den tekniske indsigt skal formidles til dig som kunde, i fald du har behov derfor, så vi bruger store ressourcer ift. at vores mandskab kan kommunikere korrekt og præcist til dig omkring din bil.


Vi sender desuden løbende vores folk på uddannelse og kurser, så de altid har den nyeste viden om din bil i forhold til reparationer.


Det hele sker for at sikre dig en fantastisk værkstedsoplevelse ved at levere højt serviceniveau og topkvalitet i arbejdet.

Brian B. Nielsen

Partner & afdelingschef


Tlf.: +45 7370 8939

Mail: egaa@skorstensgaard.dk


Brian blev udlært som mekaniker i 1993 og efter nogle år i Forsvaret - med dertil hørende lederuddannelse - vendte han i 1998 tilbage til bilbranchen og en stilling som værkfører. I de 20 år der siden er gået, har Brian bestridt stillinger som værkstedschef, driftsleder, teamleder, eftermarkedschef og servicechef. Til tider med personaleansvar for op imod 100 ansatte.


I 2015 modtog han en guldnål fra Volkswagens tyske hovedkontor for driften af eftermarkedet og ekstraordinær indsats for VW.


Anders Gundelach

Værkfører


Tlf.: +45 7370 8939

Mail: angu@skorstensgaard.dk


Anders Gundelach er værkfører i afdelingen i Egå.


Egå holdet

Hvor mange er vi:

8

Afdelingsledere:

1

Værkfører:

1

Mekanikere/teknikere/pladesmede:

6


Glemt adgangskode?