OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Høj kvalitet og fuld gennemsigtighed

Hos Skorstensgaard i Egå vil du møde værkførere som har gennemgået mekaniker uddannelser. Det giver vores medarbejdere den nødvendige tekniske indsigt i service, reparationer og ikke mindst biler.


Den tekniske indsigt skal formidles til dig som kunde, i fald du har behov derfor, så vi bruger store ressourcer ift. at vores mandskab kan kommunikere korrekt og præcist til dig omkring din bil.


Vi sender desuden løbende vores folk på uddannelse og kurser, så de altid har den nyeste viden om din bil i forhold til reparationer.


Det hele sker for at sikre dig en fantastisk værkstedsoplevelse ved at levere højt serviceniveau og topkvalitet i arbejdet.

Niclas Garsdal

Afdelingschef


Tlf.: +45 6144 2349

Mail: ng@skorstensgaard.dk


Niklas bor i Viby J og afsluttede i januar 2017 uddannelsen som Autoteknolog. Han begyndte i praktik hos Skorstensgaard i forbindelse med sin uddannelse - og blev siden ansat som værkfører.


I dag er Niklas Skorstensgaard-koncernens kædespecialist og hjælper blandt andet til i forbindelse med opstart af nye afdelinger. Lige nu fungerer Niklas som afdelingschef i Egå.


Anders Gundelach

Værkfører


Tlf.: +45 7370 8939

Mail: angu@skorstensgaard.dk


Anders Gundelach er værkfører i afdelingen i Egå.


Egå holdet

Hvor mange er vi:

8

Afdelingsledere:

1

Værkfører:

1

Mekanikere/teknikere/pladesmede:

6


Glemt adgangskode?