OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Kvalitet og gennemsigtighed i arbejdet

Hos Skorstensgaard i Ikast bliver din bil serviceret og repareret af kompetente medarbejdere og du bliver betjent af folk med stor teknisk indsigt i biler. Vi sørger altid for at vores folk har de relevante uddannelser for at kunne give dig den rådgivning du har behov for og for at effektivitet og kvalitet på værkstedet er helt i top.


Mekanikerne i Ikast afdelingen bliver konstant holdt opdateret på viden om de forskellige bilmærker og -typer, så de er mest effektive. Teknologi, målinger og fejlfinding behandles og udvikles, så vores folk er i stand til at udføre deres arbejde bedst muligt til kundernes fulde tilfredshed. Det hele sker for at kunne holde et stabilt højt niveau i forhold til både kundeservice og kvaliteten i arbejdet.

Knud Würtz Kirstensen

Afdelingschef


Tlf.: +45 8140 5927

Mail: knkr@skorstensgaard.dk


Knud er en erfaren herre inden for sit felt - og har i adskillige år været ansat hos mærkeværksteder i Herning og Silkeborg. Han har især håndteret modeller fra den franske PSA-koncern - primært Citroën og Peugeot.


Efter nogle år hos vindmølleproducenten Siemens, hvor Knud var produktionschef, har han valgt at vende tilbage til sin metier - som chef for et stort og moderne autoværksted. Den nye afdelingschef står klar i vores indskrivning, hvor han vil give dig og din bil en god oplevelse hos Skorstensgaard.


Mette Smith Poulsen

Indskriver


Tlf.: +45 7370 8938

Mail: msni@skorstensgaard.dk


Mette kommer oprindeligt fra restaurationsbranchen, men har arbejdet med kundeservice inden for bilbranchen i et par år. Hun har lært en masse om biler i den tid og fungerer som indskriver hos Skorstensgaard Ikast.


Hun brænder for at give den gode kundeservice og for at give en god værkstedsoplevelse. 


Mette er smilende og hun sætter en stor ære i at alle kunder føler sig godt behandlet, når de kommer ind på værkstedet.


Ikast holdet

Hvor mange er vi:

6

Afdelingsledere:

1

Indskriver:

1

Mekanikere/ teknikere/ pladesmede:

4

Lærlinge:

1

Glemt adgangskode?