Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Gennemsigtighed i særklasse

På vores værksted i Svendborg vil du møde medarbejdere der er uddannet mekanikere og derfor har en god teknisk indsigt i både reparationer og service af din bil. Vi sørger for at vores dygtige værkfører udover deres mekanikeruddannelse også får en lederuddannelse, således at deres tekniske indsigt kan kommunikeres korrekt til vores kunder og at de kan holde effektiviteten og kvaliteten på værkstedet.


Vores mekanikere får ligeledes jævnligt opdateret deres viden og ekspertise på kurser og efteruddannelse, hvor emner som ny teknologi, måleteknikker og fejlfindings teknikker behandles og videreudvikles.


Dette sker for at kunne fastholde vores høje serviceniveau og kvaliteten i arbejdet.

Brian Olsen

Afdelingschef


Tlf.: +45 7370 8935

Mail: bo@skorstensgaard.dk


Brian startede hos Skorstensgaard i Odense SV som lageransvarlig, efter en bilulykke, der betød at han ikke længere kunne arbejde som mekaniker.


Han har siden været værkfører i afdelingen i Odense SV og er nu afdelingschef på værkstedet i Svendborg.


Brian elsker når kunderne har en god oplevelse ved deres værkstedsbesøg og nyder den daglige kundekontakt.

Kasper Madsen

Indskriver/Autoteknolog


Tlf.: +45 73708935

Mail: kama@skorstensgaard.dk


Kasper blev udlært i foråret 2018 som mekaniker og læser nu til autoteknolog. Ved siden af sit studie arbejder han som værkfører hos Skorstensgaard Svendborg.


Kasper får gennem sit arbejde på værkstedet brugt sin uddannelse i praksis og nyder at betjene kunderne og give dem en god oplevelse, når de har deres bil på værksted.

Svendborg holdet

Hvor mange er vi:

6

Afdelingsledere:

1

Mekanikere/ teknikere/ pladesmede:

4

Lærlinge:

1