Skorstensgaard diagnosetekniker Frederik Christensen laver fejlsøgning på en bil.

Når du afleverer din bil på et autoværksted, er der mange specialister, der kigger på den. Mekanikere, pladesmede (også kaldet karosseriteknikere), værkførere og ikke mindst diagnoseteknikere. I denne artikel har vi givet plads til en af vores diagnoseteknikere – Frederik Christensen fra Skorstensgaard Esbjerg. Han fortæller, hvad en diagnosetekniker kan, og hvordan han bruger sine kompetencer inden for diagnosticering til at udbedre fejl på bilerne.

Skorstensgaard værkstedschef sidder i en lånebil fra Skorstensgaard.

I hjertet af Skorstensgaard Esbjerg står en bemærkelsesværdig skikkelse ved navn Thomas Urth. Han er afdelingschef og mestrer med enestående færdigheder hele tre ansvarsfulde roller i sit liv: afdelingschef, driftskonsulent og dørmand – faktisk fire, hvis man medregner hans rolle som far. Denne artikel præsenterer en værkstedschef, hvis liv er præget af en stor portion engagement i arbejdslivet – og hans drive imponerer alle, der kender ham.

Auto Awards 2023 logo med teksten "nomineret" i højre side

Vi er med i vinderopløbet i hele tre kategorier til årets Auto Awards. Juryen har nomineret Skorstensgaard til Årets Markedsføringskampagne, Årets Karosseriværksted samt Årets Bæredygtighedspris.

Fronten på en Peugeot 208

Kører man sig en tur på de danske veje i myldretiden, ser man et bredt udsnit af forskellige biler. Men der er alligevel en håndfuld bilmærker, som er danskernes foretrukne valg. Men når beløbet er betalt, og bilen taget i brug, hvilke værkstedsbehov kan man så egentlig forvente, at bilen vil få? Som en landsdækkende, fri værkstedskæde har vi stor erfaring med reparation og service af alle bilmodeller og -mærker. I denne artikel tager vi hul på værkstedsbehovet for Peugeot 208 – en af de bilmodeller, vi ser flest af, når logoet er Peugeot.

Kort over seværdigheder i Roskilde

Vi har alle prøvet det: at sidde i et venteværelse på et autoværksted, mens vores køretøj bliver serviceret. Det kan føles som spildt tid, men hvad nu hvis vi fortalte dig, at du kan forvandle denne ventetid til en fantastisk mulighed for at udforske en skjult perle eller to? I denne artikel tager vi dig med til Roskilde by. Du får 3 bud på spændende steder, du kan se, mens du er i byen.

Bil kører på vej i efterårsvejr

I denne artikel fortæller tre af vores medarbejdere om deres planer for aktiviteter i efteråret. Alle planer indebærer en tur i bilen, fra den korte køretur til en længere tur til udlandet. Du får råd om babyer og hunde på bagsædet, samt hvordan du forbereder din bil til efterårets vind og vejr. Ikke mindst kan du hente inspiration til aktiviteter, du kan lave i din egen efterårsferie.

Færdselstavle af miljøzoner

Danmark tager endnu et vigtigt skridt henimod at forbedre luftkvaliteten i landet. Fra den 1. oktober 2023 vil de eksisterende miljøzoner udvides for at inkludere ældre dieseldrevne personbiler. I denne artikel vil vi udforske, hvad disse miljøzoner helt præcist betyder for dig, der ejer en ældre dieseldrevet personbil.

Brian viser hans unikke kunstværker

Det med at reparere en bils ødelagte ydre – det ved Brian Hougaard alt om. Han er karosseritekniker hos Skorstensgaard Fredericia og har flere årtiers erfaring inden for sit fag. Men bag hans ekspertise som karosserispecialist skjuler sig en helt anden dimension af skabertrang og originalitet. For efter fyraften skifter han bilerne ud med unikke kunstværker, som han fremstiller af brugte reservedele.

Oversvømmet bil på vejen

Det danske klima er kendt for sin hyppige nedbør og fugtige forhold, hvilket betyder, at vi ofte står over for udfordringer med oversvømmede veje og områder. Det kan være fristende for nogle bilejere at tage chancen og krydse vandmasserne, men det er ikke noget, bilen er skabt til at klare. I denne artikel vil vi tage dig gennem de potentielle konsekvenser, din bil kan stå overfor, hvis den udsættes for oversvømmelse i det våde danske klima.

Ung pige ved siden af sin studiebil

Er du på udkig efter en lille studiebil? Så læs med i artiklen her, hvor vores erfarne mekanikere giver dig deres bedste bud på gode studiebiler. Når det gælder studiebiler, er lav indkøbspris ofte et afgørende kriterium, men det er også vigtigt at have et klart billede af de potentielle værkstedsomkostninger. Selvom vi ikke kan tilbyde røntgensyn som Superman, kan vores team af eksperter give dig værdifuld assistance i valget af studiebil set fra en mekanikers synspunkt.