Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

 

Så er pendanten til Årets Bil i Danmark 2020 netop blevet kåret - og det blev den lille publikumsyndling Peugeot 208, som kørte afsted med titlen

Det årlige forårs-bilshow i Geneve, der skulle åbne på torsdag, er blevet aflyst i ellevte time på grund af ”force majeure”. Regeringen i Schweiz har forbudt sammenkomster med mere end 1000 besøgende.

Et romantisk weekendophold på et lækkert og luksuriøst hotel i Sinatur-kæden - midt i naturen og med udsigt til økologi og gastronomi på et meget højt plan. Det er vel bare at komme afsted?

Det samlede danske bilsalg var i 2010 på 174.504 styk. Siden dengang er tallene stukket helt af - og sidste år blev der således sendt hele 265.022 køretøjer ud på de danske veje - altså en fremgang på 66 procent.

Mærket er noget af det sprødeste, der kommer fra Japan - og nu har de svenske bilejere stemt mærket ind på en førsteplads over de bilmærker, som der er størst tilfredshed med.

Der er god grund til at trille en tur forbi Ørnevej 4 lørdag den 25. januar - for her slår det lokale Skorstensgaard-værksted portene op til et helt særligt åbent hus-arrangement

Hvis du har lidt svært ved at overholde fartgrænserne, så er du langt fra alene. Hvert år udstedes der i Danmark i omegnen af en halv million fartbøder - og taksten begynder ved 1000 kroner.

Selv om det samlede bilsalg gik tilbage med 1149 eksemplarer, er Volkswagen fortsat det bedst sælgende bilmærke i Danmark med en markedsandel på 13,49 procent. Seks modeller er med i Top 20.

Nissan Qashqai blev 2019's mest solgte bilmodel på dansk grund

Den blev solgt i lidt mere end 20 eksemplarer - årets bedst sælgende bilmodel i Danmark, Nissan Qashqai. Og vi taler altså i døgnet - gennem hele 2019. To franske modeller endte som henholdsvis nummer to og tre.

På bagkanten af et glimrende 2019 ønsker Skorstensgaard-værkstedskæden et godt og lykkebringende nytår til alle. Vi ser frem til et 2020, der bliver spækket med gode værksteds-oplevelser i hele landet.