Skorstensgaard er dit autoværksted til service & bilreparation

op til 40% billigere end mærkeværkstederne

Et højt fagligt niveau

Skorstensgaards værkførere ved hvad de taler om, når de rådgiver dig om service og reparation af din bil. De er nemlig alle uddannet som teknikere i autobranchen. Den første opgave en værkfører får, når han ansættes hos Skorstensgaard, er at gennemføre en 6 ugers lederuddannelse. Den opgave får de, fordi det - kombineret med den faglige indsigt - giver et helt specielt højt niveau i vores kunderådgivning.


Vores mekanikere er løbende på meget specialiserede og veldefinerede kurser, som er udviklet specielt til Skorstensgaard i samarbejde med de tekniske skoler. Dette sikrer os at alle vores medarbejdere er opdateret indenfor de mange aspekter af autoreparation, som for eksempel fejlfinding, måleteknik og meget mere.Mads Bryde

Afdelingschef

Tlf.: +45 7216 1754

Mail: mb@skorstensgaard.dk

Mads er uddannet mekaniker for Volkswagen, Audi, Seat og Skoda i Vejle. Efter en tur i militæret var Mads hos Super Dæk Service i 18 år, hvoraf de sidste 11 år var som afdelingsleder.


Mads er nu afdelingschef hos Skorstensgaard i Fredericia og han nyder at levere en høj service og opfylde kundens behov for rådgivning og service omkring bilen.

Fredericia holdet


Hvor mange er vi:

12

Afdelingsledere:

1

Værkførere:

2

Lageransvarlige:

1

Mekanikere/ teknikere/ pladesmede:

5

Lærlinge:

3

Arbejdsmænd:

1