Spar altid 20-40% i forhold til mærkeværkstederne

Et højt fagligt niveau

Skorstensgaards værkfører ved hvad de taler om når de rådgiver dig om service og reparation af din bil. De er nemlig alle uddannet som teknikere i autobranchen. Den første opgave en værkfører får, når han ansættes hos Skorstensgaard, er at gennemføre en 6 ugers lederuddannelse. Den opgave får de fordi det, kombineret med den faglige indsigt, giver et helt specielt højt niveau i vores kunderådgivning.


Vores mekanikere er løbende på meget specialiserede og veldefinerede kurser, disse tilrettelægges af Bosch Autodivision, da dette sikrer os at alle vores medarbejdere er opdateret indenfor de mange aspekter af autoreparation, som f.eks. fejlfinding, måleteknik og meget mere.


Læs mere om uddannelserne på Syddansk Erhvervsskole.

Frank Arpe

Kædekonsulent


Tlf.:

Mail: fa@skorstensgaard.dk


Frank er kædekonsulent i hele Danmark og fungerer som udekørende hjælp til opstartsafdelinger og stand-in i tilfælde af en afdeling rammes af f.eks. længerevarende sygdom eller andet.


Uanset om det er i Odense, Esbjerg eller Fredericia, så har Frank altid den gode kundeservice for øje og brænder for at give en god værkstedsoplevelse.Beskriv Skorstensgaard med 3 ord:

Kundeservice, gennemsigtighed og godt arbejdsmiljø


Yndlingsbeskæftigelse:

Familie, ferie og motorsport


Drømmebil:

Porsche 911 turbo S


Fredericia holdet


Hvor mange er vi:

12

Afdelingsledere:

1

Værkførere:

1

Lageransvarlige:

1

Mekanikere/ teknikere/ pladesmede:

5

Lærlinge:

3

Arbejdsmænd:

1