OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE

Et højt fagligt niveau

Skorstensgaards værkførere ved hvad de taler om, når de rådgiver dig om service og reparation af din bil. De er nemlig alle uddannet som teknikere i autobranchen. Den første opgave en værkfører får, når han ansættes hos Skorstensgaard, er at gennemføre en 6 ugers lederuddannelse. Den opgave får de fordi det, kombineret med den faglige indsigt, giver et helt specielt højt niveau i vores kunderådgivning.


Vores mekanikere er løbende på meget specialiserede og veldefinerede kurser, som er udviklet specielt til Skorstensgaard i samarbejde med de tekniske skoler. Dette sikrer os at alle vores medarbejdere er opdateret indenfor de mange aspekter af autoreparation, som f.eks. fejlfinding, måleteknik og meget mere.Mads Bryde

Afdelingschef


Tlf.: +45 7216 1754

Mail: mb@skorstensgaard.dk


Mads er uddannet mekaniker for Vw, Audi, Seat og Skoda i Vejle. Efter en tur i militæret var Mads hos Super Dæk Service i 18 år, hvoraf de sidste 11 år var som afdelingsleder.


Mads er nu afdelingschef hos Skorstensgaard i Fredericia og han nyder at levere en høj service og opfylde kundens behov for rådgivning og service omkring bilen.


Mathias Møller

Værkfører


Tlf.: 72161754

Mail: mm@skorstensgaard.dk


Mathias blev uddannet mekaniker i 2016 og har efterfølgende videreuddannet sig til autoteknolog. Nu er han værkfører i Fredericia efter en veloverstået eksamen.


Du kan komme ud for at møde Mathias i andre af vores afdelinger, da han af og til lånes ud.


Mathias sætter en ære i at give kunden den bedste service og rådgivning omkring deres biler og kan trække på sin store viden omkring biler.


Thomas Pilegaard

Værkfører


Tlf.: 72161754

Mail: thpi@skorstensgaard.dk


Thomas er uddannet mekaniker i Vejle i sommeren 2005 og har siden haft forskellige stillinger, bla. som chefmekaniker. Han har også været 1 år i Bangkok som sælger af alarmer.


Nu er han tilbage i autobranchen, som værkfører hos Skorstensgaard og sætter en stor ære i at guide kunderne så de får den rigtige vejledning og derved får bedst valuta for pengene.


Fredericia holdet


Hvor mange er vi:

12

Afdelingsledere:

1

Værkførere:

2

Lageransvarlige:

1

Mekanikere/ teknikere/ pladesmede:

5

Lærlinge:

3

Arbejdsmænd:

1

Glemt adgangskode?