Frit autoværksted i Hobro

Mit navn er Bjørn Thostrup Jensen. Som chef for afdelingen er jeg klar til at hjælpe dig med bilreparationer, serviceeftersyn og rådgivning vedrørende din bil.

"Jeg glæder mig til at give dig den bedste og billigste værkstedsoplevelse i Hobro!"

Skorstensgaard startede i 2009 sit koncept med Tyske Værkstedspriser, fordi man dengang talte meget om fordelen ved de lavere priser på den anden side af grænsen. Det har altid været vores ambition at give bilejere lavere værkstedsregninger end den man får på et mærkeværksted, og derfor kan du benytte dig af vores op til 40% PrisPres koncept, hvor du får 40% rabat på det tilbud på service du har fået hos dit mærkeværksted, hvis din bil er under 2 år eller 20% rabat på tilbud på alle andre reparationer uanset bilens alder.

Så skal du have bilen til service eller reparation i Hobro, giver jeg dig gerne et uforpligtende tilbud så kan du selv se hvor meget du sparer. Eller du kan også booke en tid til din bil direkte her under "Book tid". 

Du er også altid meget velkommen til at kontakte mig på mail eller telefon, hvis du har spørgsmål angående din bil. Eller kig forbi og se vores afdeling, så giver jeg en kop kaffe.

Bjørn Thostrup Jensen, indehaver af Skorstensgaard Hobro

Du kan også følge os på de sociale medier - se vores Facebook Youtube LinkedIN ud og bliv opdateret med nyheder, konkurrencer og gode råd

Læs mere om Hobro

Skorstensgaard Hobro

Jyllandsvej 6 9500 Hobro +45 7370 8925 hobro@skorstensgaard.dk Vejviser indskrivning
Man-tors: 7.30-16.30
Fredag: 7.30-15.30
værksted
Man-tors: 8.00-16.00
Fredag: 7.30-15.00
Kundeindgang hos Skorstensgaard værksted i Hobro - bilreparation udføres uanset mærke og årgang
Venterum hos Skorstensgaard autoværksted i Hobro - Vent mens din bil er til reparation - Nyd en kop kaffe, gratis wifi, se tv
Reparation af biler med op til 40% PrisPres på værkstedet i Hobro
Skorstensgaard autoværksted i Hobro - vi matcher Tyske Værkstedspriser

Om Skorstensgaard i Hobro

Vores dedikerede team af mekanikere i Hobro står klar til at foretage service eller reparation af din bil uanset mærke eller type.

Alle skal have en god behandling og oplevelse hos Skorstensgaard.

Er der stadig fabriksgaranti på din bil, kan du roligt overlade den til os. Vi sørger for et 100% godkendt stempel i bilens servicebog, så garantien bibeholdes.

Lokale, erfarne mekanikere tager sig af din bil

Vores nye værksted i Hobro er ikke så nyt endda. Faktisk har Bjørn Thostrup Jensen kørt det som autoværksted under navnet Bil-Tek i en halv snes år, inden det blev en del af Skorstensgaard-kæden.

Derfor vil værkstedet stadig have et tydeligt lokalt præg, men samtidig vil du ikke være i tvivl om, at det nu er et Skorstensgaard-værksted, da selve konceptet og designdelen skinner klart igennem.

Vores erfarne mekaniker-team håndterer alle bilmærker, og det moderne værksted har testudstyret til at foretage undersøgelser af alle biler uanset årgang.

Nye biler er fyldt med moderne elektronik, og derfor er det vigtigt, at en mekaniker er uddannet i forhold til dette. Det ved vi hos Skorstensgaard, og derfor sørger vi også for at uddanne vores medarbejdere løbende. Du kan derfor trygt overlade din bil til os.

Sådan finder du os i Hobro

Vores værksted i Hobro finder du på adressen Jyllandsvej 6.

Afleverer du din bil uden for vores normale åbningstid, kan du altid lægge din bilnøgle i vores nøgleboks.

Fordele ved at benytte Skorstensgaard

Hos Skorstensgaard sætter vi alt ind for at give vores kunder en god oplevelse.

Det betyder bl.a. at du kan slappe af i vores venterum, hvor du finder gratis wifi, kan se tv eller blot sidde i vores behagelige sofa.

Derudover er der naturligvis også mulighed for en gratis lånebil.

Når du henter din bil, gennemgår vi sammen din faktura, så du præcist ved, hvilket arbejde der er blevet udført, og ikke mindst hvad du betaler for.

Og har du et Skorstensgaard servicekort, får du sågar mulighed for at udskyde betalingen.

Særlige kompetencer i Hobro-afdelingen

Hos Skorstensgaard bruger vi mange ressourcer på at uddanne vores mekanikere og teknikere til at kunne håndtere reparationer på alle bilmærker og du kan derfor roligt benytte Skorstensgaard i Hobro.

Vi er klar til at tage din bil under kærlig behandling i form af både service og reparation.

FAQ - Mest spurgte spørgsmål

Det er virkelig nemt at finde vores Skorstensgaard-afdelinger.

Søg blot på din nærmeste gade, på Hobro eller postnr 9500 under vores afdelinger - så vil du automatisk få vist din nærmeste Skorstensgaard og andre alternativer.

Her kan du også se telefonnummer, åbningstider og vejviser.

Så kan du hurtigt få din bil til service eller reparation.

Din bil skal til normalt service, når den har kørt 20.000-30.000 km, siden seneste besøg.

Hvis du ikke når at køre de kilometer, der er til rådighed i serviceintervallet, skal bilen til service efter et eller to år.

Hos Skorstensgaard i Hobro kan du blandt andet få Service efter Bogen med 100% fabriksgaranti og uanset bilmærke.

Gennemsnitsprisen for at skifte bremser afhænger af bilens mærke og bilmodel, da selve indkøbsprisen på reservedelene varierer.

Men du skal typisk betale mellem 2.500 og 4.000 kroner for at få skiftet bremser.

Få et gratis tilbud på udskiftning af bremser på din bil hos Skorstensgaard i Hobro.

Så kan du se, hvor meget du kan spare i forhold til dit mærkeværksted.

At få synet bilen koster normalt cirka 500 kroner, mens prisen på klargøringen afhænger af, hvor meget der skal laves på bilen.

Da du sender bilen til syn hvert andet år, bliver det nemt til mange penge.

Heldigvis kan vi hjælpe dig. Kommer du med et skriftligt tilbud fra dit danske mærkeværksted, så matcher vi ikke kun prisen med tyske værkstedspriser.

Vi går også 20% under. Tag kontakt til Skorstensgaards værksted i Hobro, og få et overslag.

Hvis dine advarselslamper i bilen lyser, betyder det, at der er en fejl i bilen.

Det kan være alvorligt, hvis advarselslampen er rød - for eksempel en for varm motor - men det kan også være en mindre fejl som lavt brændstof.

Du kan læse mere om, hvad dine advarselslamper i bilen betyder, og hvad du skal gøre.