OP TIL 40% BILLIGERE END MÆRKEVÆRKSTEDERNE
Mitsubishi på værksted hos Skorstensgaard autoværksted i Horsens

Frit Mitsubishi værksted i Horsens

Er det tid til service eller reparation af din Mitsubishi, så kan du nu få foretaget begge dele hos Skorstensgaard i Horsens.


Her foretages indgreb i din bil på kompetent vis, og i en kvalitet der til fulde modsvarer den, det autoriserede Mitsubishi værksted kan levere.


Og prisen?


Skorstensgaard i Horsens er op til 40% billigere end de lokale mærkeværksteder, så der er en markant besparelse til alle vores kunder.


DET ER TYSKE VÆRKSTEDSPRISER!


Priser som hos Mitsubishi Tyskland

Med et koncept som vores er det nødvendigt med ressourcer, der løbende monitorerer og tilretter prisniveauet.


Den opgave påtager vi os gerne, men det sker en sjælden gang imellem, at du kan få et tilbud fra mærkeværkstedet, som er billigere end vores, for eksempel fordi de kører kampagne eller lignende, men det har vi sikret os imod.


Derfor:


Kommer du med et skriftligt udspecificeret tilbud fra Mitsubishi værkstedet i Tyskland, så matcher vi prisen (ellers kan vi jo ikke tillade os at kalde det tyske værkstedspriser)!


Alt nødvendigt testudstyr i Horsens afdelingen

Vores afdeling i Horsens håndterer alle slags reparationer og serviceeftersyn af Mitsubishi biler uanset model og årgang.


Din bil bliver gennemgået af gode mekanikere og teknikere, så den er i trygge hænder.


Få gratis tilbud på Mitsubishi service


Men for at vi kan tilbyde den bedste service, er det også vigtigt, at vores personale uddannes løbende, hvilket vi bruger mange ressourcer på.


Vi sørger for at holde os orienteret vedrørende tiltag fra bilfabrikken, så vi hele tiden er i stand til at reparere din bil korrekt og effektivt.


Samtidig sørger vi for at alle afdelinger – inklusive værkstedet i Horsens – har alt nødvendigt test- og diagnoseudstyr og mandskab, der kan bruge det.


Attraktive fordele til alle kunder

Vælger du os til at stå for service og reparation af din Mitsubishi, får du samtidig mulighed for at benytte vores mange kundefordele.


Du finder links til dem alle her på siden, men for at opsummere så finder du blandt andet gode rabatordninger, Skorstensgaard servicekort så du kan udskyde betaling af din værkstedsregning i op til 60 dage, mulighed for at bibeholde bilens fabriksgaranti i garantiperioden, Mobilitetsservice som er gratis vejhjælp og dækker hele Danmark og mulighed for en gratis lånebil, hvis du skal være mobil mens vi har din Mitsubishi på værksted.


Du kan selvfølgelig også vælge at vente i vores hyggelige venterum, som vi naturligvis har udstyret med kaffe, te, koldt vand, tv og gratis internet.


Få et GRATIS tilbud fra Skorstensgaard i Horsens

Skal du have din Mitsubishi forbi en mekaniker snart, så book tid eller få et gratis tilbud fra Skorstensgaard i Horsens. 


Det kan du gøre lige her på siden og husk at tilbud fra Skorstensgaard er 100% gratis og uforpligtende.


Vil du tale med vores værkfører i Horsens først, kan dette naturligvis også lade sig gøre. Kig ind, send afdelingen en mail eller ring til os.


Vi er selvfølgelig nemmest at fange i åbningstiden, men alle henvendelser følges op, og du kan forvente svar inden for 48 timer på hverdage.


Book tid til din Mitsubishi


Glemt adgangskode?